default-image

Βίαζε το γιο του για 4 χρόνια ο ναζί πατέρας του Κ. Σπέισι

Life
Βίαζε το γιο του για 4 χρόνια ο ναζί πατέρας του Κ. Σπέισι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη είχε προβεί ο αδερφός του διάσημου ηθοποιού, Κέβιν Σπέισι, ο οποίος ανέφερε ότι ο πατέρας τους, όχι μόνο ήταν ναζί, αλλά και τον βίαζε και κακοποιούσε μέχρι τα 12 του χρόνια.

Συγκεκριμένα, η Daily Mail φιλοξενεί μια παλαιότερη συνέντευξη του αδερφού του Σπέισι, με τον οποίο ο διάσημος ηθοποιός δεν έχει καμία επικοινωνία, ο οποίος αποκαλύπτει ότι ο πατέρας τους ήταν ναζί και παιδόφιλος.

Σκληρές αναμνήσεις

Ο Ράνταλ Φάουλερ, ο αδελφός του Σπέισι δηλαδή, ο οποίος εργάζεται ως «σωσίας» του Ροντ Στιούαρτ και οδηγός λιμουζίνας ανέφερε στη συνέντευξή του ότι μεγάλωσε σε ένα καθεστώς τρομοκρατίας, εξαιτίας του βάναυσου και διεστραμμένου πατέρα του.

?Συγκεκριμένα, είχε πει ότι όταν ήταν 12 ετών ο πατέρας του τον κάλεσε στο γραφείο του και του ανακοίνωσε ότι ήθελε να τον διδάξει μερικά πράγματα για το σεξ. Στη συνέχεια του ξεκούμπωσε το παντελόνι και άρχισε να τον χαϊδεύει.

Ο μικρός τότε Ράνταλ φώναξε τη μητέρα του η οποία άρχισε να χτυπά μανιωδώς την πόρτα του γραφείου την οποία όμως ο πατέρας του είχε προλάβει να κλειδώσει. Η μητέρα του μην μπορώντας να κάνει το παραμικρό έφυγε ηττημένη.

«Ξαφνικά σταμάτησε να χτυπάει την πόρτα και απλά έφυγε. Δεν είχα ξανανιώσει ποτέ τόση εγκατάλειψη. Ο πατέρας μου ξεκίνησε να με βιάζει. Αυτό ήταν το ξεκίνημα της εφηβείας μου».

Η ίδια ιστορία επαναλαμβανόταν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο Ράνταλ υποστήριξε ακόμη ότι ο πατέρας του δεν είχε απλώσει χέρι πάνω στον αδελφό του καθώς ο ίδιος τον απειλούσε ότι αν το έκανε θα προχωρούσε σε καταγγελία και θα τον έκλειναν φυλακή. ?

«Ο μόνος λόγος που δεν αυτοκτόνησα ήταν επειδή φοβόμουν πως ο αδερφός μου θα έπεφτε στα νύχια του πατέρα μου», έλεγε.

Γιατί Κέβιν και Ράνταλ δεν έχουν επικοινωνία;

Σήμερα Κέβιν και Ράνταλ δεν έχουν καμία επικοινωνία. Ο λόγος είναι ότι ο ηθοποιός προσπαθούσε τότε να πηγαίνει με τα νερά του πατέρα του προκειμένου να αποφύγει τη βία. Ο λόγος που δεν έχουν σχέσεις είναι η αγάπη του Κέβιν Σπέισι στη μητέρα του. Μια αγάπη που δεν συμμεριζόταν ο Ράνταλ καθώς πίστευε ότι η μητέρα του γνώριζε για τους βιασμούς του. Ετσι μετά το θάνατό της το 2003 σταμάτησαν τα δύο αδέλφια να έχουν σχέσεις.

Μιλώντας στην εφημερίδα το 2004, ο Ράνταλ Φάουλερ είχε χαρακτηρίσει τον αδερφό του «κενό δοχείο», ανίκανο για οποιοδήποτε συναίσθημα, λέγοντας ότι το μόνο άτομο που αγάπησε ποτέ ο Σπέισι ήταν η μητέρα του.

«Απέφευγε κάθε συναίσθημα. Με τον καιρό έγινε πολύ ύπουλος και υπολογιστικός. Ήταν τόσο αποφασισμένος να αποφύγει το ξύλο και προσπαθούσε με τόση μανία να έχει άψογη συμπεριφορά που στο τέλος δεν έμεινε μέσα του κανένα συναίσθημα», προσέθετε.  

Ο αδελφός του Σπέισι, υποστηρίζει μάλιστα ότι ο ίδιος δεν έκανε παιδιά για να μην τους μεταδώσει το «γονίδιο του βιαστή» και ότι καμία σχέση του δεν είχε στεριώσει. «Κανείς από εμάς δεν είχε ελπίδα να βγει φυσιολογικός μεγαλώνοντας με δύο τόσο προβληματικούς γονείς», είχε πει.

Ο πατέρας του Σπέισι ήταν μέλος του Αμερικανικού Ναζιστικού Κόμματος και ένθερμος οπαδός του Χίτλερ. Μάλιστα, είχε κόψει και το μουστάκι του σαν του Χίτλερ και σύμφωνα με τον αδελφό του Σπέισι δεν σταματούσε στο σπίτι να τους εξυμνεί τον Γερμανό δικτάτορα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News