default-image

Σελένα Γκόμεζ: Ήταν πραγματικά ζήτημα ζωής ή θανάτου

Life
Σελένα Γκόμεζ: Ήταν πραγματικά ζήτημα ζωής ή θανάτου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την περιπέτεια που αντιμετωπίζει με την υγεία της και την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη μιλά για πρώτη φορά δημόσια η Σελένα Γκόμεζ.

Η ποπ σταρ παραχώρησε συνέντευξη στο NBC News μαζί με τη φίλη της Φράνκια Ράισα που της έσωσε τη ζωή, δωρίζοντας της το νεφρό της. Η συνέντευξη αναμένεται να μεταδοθεί την επόμενη εβδομάδα, αλλά στο μικρό απόσπασμα το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα, η Σελένα Γκόμεζ δηλώνει ότι δεν ήθελε να ζητήσει από κανέναν να είναι δωρητής αλλά η φίλης της προσφέρθηκε κι έτσι αποφάσισαν να το κάνουν.

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει ότι θα έκανε την επέμβαση τον περασμένο μήνα, προσθέτοντας ότι χρειάζεται καινούργιο νεφρό εξαιτίας της μάχης που δίνει με το αυτοάνοσο νόσημα του Λύκου.

Στη συνέντευξη η Γκόμεζ δεν διστάζει να πει ότι η κατάσταση της υγείας της ήταν σοβαρή. «Ήταν πραγματικά ζήτημα ζωής ή θανάτου», είπε χαρακτηριστικά.

Η 29χρονη Φράνκια Ράισα είναι ηθοποιός και είναι γνωστή για την οικογενειακή σειρά του ABC «The Secret Life of the American Teenager».

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News