default-image

Κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο παίκτης του Nomads

Life
Κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο παίκτης του Nomads

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη νίκη για τους Νομάδες της Φωτιάς σε ένα εξαντλητικό αγώνισμα, κατά τη διάρκεια του οποίου κατέρρευσε ο παίκτης των Ωκεανών.

Μπορεί από την αρχή της εβδομάδας οι Νομάδες του Ωκεανού να απολαμβάνουν τις ανέσεις της βίλας, με τους αντίστοιχους της Φωτιάς να βολοδέρνουν στην παραλία, όμως η σημερινή ημέρα πρόσφερε μια ανάσα στην ομάδα των «κόκκινων».

Στο σημαντικό έπαθλο της επικοινωνίας οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα σε ένα εξαντλητικό αγώνισμα, στο οποίο ξεκίνησαν οι αρχηγοί στον πρώτο γύρο και βοήθησαν και άλλοι παίκτες στους υπόλοιπους δύο, με τους Νομάδες της Φωτιάς να παίρνουν τη νίκη με 3-0 και να κερδίζουν το δικαίωμα να μιλήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους για πρώτη φορά μετά από έναν μήνα. Το σημαντικό βήμα έκανε η Αποστολία Ζώη που κατάφερε να κερδίσει με ένα δευτερόλεπτο διαφορά κάνοντας το 1-0 για την ομάδα της Φωτιάς.

Στη συνέχεια, οι επικεφαλής των ομάδων Αποστολία Ζώη και Δήμητρα Φραντζή κλήθηκαν να συνεργαστούν με έναν συμπαίκτη τους για να φτιάξουν το παζλ. Η Αποστολία Ζώη επέλεξε τον Γιώργο Μαυρίδη και η Δήμητρα Φραντζή τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο παίκτης του Ωκεανού ένιωσε έντονη αδιαθεσία καθώς έδωσε πάνω από το 100%  του εαυτού του για να δώσει τη νίκη την ομάδα του και να γίνει το 1-1 αλλά δεν τα κατάφερε.

Αμέσως έσπευσαν δίπλα του γιατροί και άνθρωποι της παραγωγής για να δουν τι συμβαίνει, ενώ στην παραλία κλήθηκε και ασθενοφόρο, όπου και παρέλαβε τον παίκτη.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, λίγο αργότερα, ανακοίνωσε πως ο παίκτης συνήλθε και είναι καλά στην υγεία του.

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News