default-image

Γιατί είναι έξαλλη με την Κέιτ η βασίλισσα Ελισάβετ;

Life
Γιατί είναι έξαλλη με την Κέιτ η βασίλισσα Ελισάβετ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Express αναφέρει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είναι έξω φρενών με την Κέιτ Μίντλετον η οποία έχει κάνει αίτημα να ελαττώσει τις δημόσιες εμφανίσεις της για να επικεντρωθεί στην οικογένειά της, σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον του παλατιού.

Ηταν γνωστό σε όλους ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ζήτησε πρόσφατα να κάνει λιγότερες εμφανίσεις λόγω της πρωινής αδιαθεσίας που σχετίζεται με την τρίτη εγκυμοσύνη της.

Ωστόσο, νέο δημοσίευμα υποδηλώνει ότι έχει προκύψει ρήξη μεταξύ του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της γιαγιάς του σχετικά με το αίτημα της Κέιτ να ελαχιστοποιήσει τα καθήκοντά της στο παλάτι για να επικεντρωθεί στην αυξανόμενη οικογένειά τους.

Η πηγή είπε: «Η Κέιτ σιχαίνεται τις βασιλικές υποχρεώσεις της και προτιμά να είναι μητέρα και σύζυγος, γιαυτό και έχει ζητήσει να κάνει λιγότερα δημοσίως».

Eνώ πρόσθεσε μιλώντας στο περιοδικό Life and Style: «Η 91χρονη μονάρχης είναι εξαγριωμένη που η μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας θέλει να μειώσει τα καθήκοντά της» ξεκαθαρίζοντας ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στηρίζει την απόφαση της Κέιτ.

Βέβαια, τη στιγμή που η Κέιτ είναι το πιο δημοφιλές πρόσωπο της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας - μετά από τα παιδιά της Τζορτζ και Σάρλοτ - το να μειώσει τις δημόσιες εμφανίσεις της θα σήμαινε ότι θα απογοήτευε πολύ κόσμο.

Όπως και να 'χει, ανεξάρτητα αν ισχύει το δημοσίευμα ή όχι, η Κέιτ Μίντλετον, η οποία διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, έχει ξεκινήσει θέλοντας και μη τις δημόσιες εμφανίσεις της, μετά την αρχική αδιαθεσία λόγω της υπερέμεσης κύησης από την οποία έπασχε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα, έκανε ήδη τρεις πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις, παίζοντας με το χρώμα ροζ και γαλάζιο, σε μια προσπάθεια να εξάψει την περιέργεια του κόσμου για το φύλο του μωρού της.

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News