default-image

Έγκυος και η Έλενα Παπαρίζου! (photo / video)

Life
Έγκυος και η Έλενα Παπαρίζου! (photo / video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την Αθηνά Οικονομάκου και πολλές άλλες εκπροσώπους της σόουμπιζ που περιμένουν παιδάκι, έρχεται η είδηση ότι έγκυος είναι και η Έλενα Παπαρίζου.

Ο φήμες φούντωσαν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών περιοδειών της Έλενας Παπαρίζου με τη Δέσποινα Βανδή και εντάθηκαν το τελευταίο διάστημα με τις εμφανίσεις της στο The Voice.

Η τραγουδίστρια, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν», είναι έγκυος, αλλά συνεχίζει κανονικά τη δουλειά της.

«Η Έλενα Παπαρίζου πέρυσι σταματούσε κάθε λίγο τα γυρίσματα για να καπνίσει. Φέτος, μέχρι στιγμής δεν έχει ανάψει ούτε ένα τσιγάρο. Η ίδια έλεγε μάλιστα πέρυσι όταν την πειράζανε γιατί κάπνιζε πολύ ότι "θα το κόψω μόνο όταν μείνω έγκυος"», αναφέρει άνθρωπος που βρίσκεται στα παρασκήνια του The Voice.

Μάλιστα, στο ίδιο γύρισμα, όταν μια διαγωνιζόμενη έβαλε τα κλάματα γιατί κανείς από τους κριτές δεν γύρισε, η Έλενα της είπε να την πλησιάσει για να της κάνει μια αγκαλιά. Τότε ο Μαραβέγιας είπε: «Γιατί την αγκαλιάζεις εσύ; Εγώ θέλω να την αγκαλιάσω», για να εισπράξει την απάντηση από την Παπαρίζου: «Σε εμένα ξυπνάει το μητρικό φίλτρο, όμως, άρα εγώ θα την πάρω αγκαλίτσα».

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News