default-image

Έχασε το μωρό που κυοφορούσε η κόρη της Άντζέλας Δημητρίου

Life
Έχασε το μωρό που κυοφορούσε η κόρη της Άντζέλας Δημητρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιμέτωπη με μία δυσάρεστη εμπειρία που μπορεί να βιώσει μια γυναίκα που είναι έγκυος, βρέθηκε μία ανάσα πριν απότο γάμο της, η κόρη της Άντζελας Δημητρίου.

Η Όλγα Κιουρτσάκη, έχασε το μωρό που κυοφορούσε, όμως ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της Φώτη Λόση, κάνει ένα βήμα μπροστά στη ζωή της, αφήνοντας πίσω αυτήν την άσχημη εξέλιξή που είχε η εγκυμοσύνη της.

Το γεγονός ανακοίνωσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντάς μάλιστα ότι λίγο πριν το γάμο της λόγω παλίνδρομης κύησης αναγκάστηκε να διακόψει την εγκυμοσύνη της.

Διαβάστε το συγκινητικό μήνυμα της Όλγας Κιουρτσάκη:

"Δεν μπορώ άλλο να κρύβομαι .. ναι τώρα που πέρασε όλη η φούρια με τον γάμο .. θα το πω για να σταματήσετε να μου εύχεστε .. για να το ξεπεράσω κι εγώ .. ΛΟΙΠΟΝ .. 6 μέρες πριν τον γάμο αναγκάστηκα να κάνω απόξεση .. ο γιατρός είπε ότι ήταν παλίνδρομη κύηση .. αλλά νέοι είμαστε και ίσως ήταν για καλύτερα και να ξαναπροσπαθήσουμε και να έχουμε σύντομα στην αγκαλιά μας είναι υγιέστατο μωράκι .. είναι πολύ συχνό αυτό σε πολλές γυναίκες .. δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία .. προτιμήσαμε να μην το πούμε λίγο πριν τον γάμο για να μην επισκιάσει την χαρά μας!! Αυτό ας το αφήσουμε έτσι ασχολίαστο .. μόνο ευτυχία και αγάπη παιδιά"!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News