default-image

Εξομολόγηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την ατυχή εγκυμοσύνη

Life
Εξομολόγηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την ατυχή εγκυμοσύνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube μίλησε με χιουμοριστικό τρόπο για τη μάχη που έχει δώσει με τα κιλά αλλά και για την ατυχή τρίτη εγκυμοσύνη της.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «Ξαναέμεινα έγκυος σε μια εγκυμοσύνη που έληξε άδοξα. Είχε μεγάλο ψυχολογικό βάρος πάνω μου. Ήταν πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ. Και αυτή η τρίτη εγκυμοσύνη μου που δεν ολοκληρώθηκε μου άφησε 20 κιλά».

Η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε γενικότερα στον αγώνα που έδωσε για τα κιλά της. Όπως ανέφερε:

«Θέλω να σου πω σύντομα τη δική μου ιστορία γι' αυτό το θέμα... Το 1980 που γεννήθηκα ήμουν για κάποια χρόνια, μέχρι τα 10 μου, ένα πολύ αδύνατο κοριτσάκι. Γύρω στα 10 έρχεται και με βρίσκει ο υποθυρεοειδισμός. Φουσκώνω λίγο σαν μπαλόνι κι αρχίζουμε να ψάχνουμε τι φταίει. Τελικά κάποιος γιατρός βρίσκει το θέμα. Γιατί αυτό είναι το θέμα, ότι έχω υποθυρεοειδισμό. Η θεραπεία μου βοηθάει κι αρχίζω να ξεπρήζομαι. Κι έρχεται η εφηβεία. Μετά την εφηβεία, γύρω στα 15-16, με κάποιες προσπάθειες, δίαιτες, γυμναστική, έρχομαι στα φυσιολογικά μου κιλά. Ήμουν στα 65 κιλά, ειμαι 1,76» αφηγήθηκε αρχικά.

"Πήρα 40 ολόκληρα κιλά"

Για την περίοδο των δύο πρώτων εγκυμοσυνών της αποκάλυψε: «Δεν ήμουν ποτέ κοκκαλιάρα ή αδύνατη πολύ. Εκτός από τις φορές που μένω έγκυος. Εκεί υπάρχει ένας... εξτριμισμός. Μια λαρτζοσύνη. Μια υπερβολή. Στον Φίλιππο-Ραφαήλ παίρνω 40 ολόκληρα κιλά. Το σύστημα μου παθαίνει ένα αλαλαλούμ! Ξεκινάω αυτή την εγκυμοσύνη με 10 κιλά που πήρα πριν καν κάνω το τεστ. Πίστευα ότι θα βγάλω κάποιο 12χρονο! Γυρνάω από την κλινική και μένω 100 κιλά. Μου πήρε δύο χρόνια να χάσω τα κιλά της πρώτης εγκυμοσύνης. Η δεύτερη εγκυμοσύνη, που ήμουν πιο μαζεμένη, έλεγα εντάξει ας μην φάω ό,τι υπάρχει γύρω μου. Στον Μιχαήλ προσπάθησα και πήρα τα χάπια μου πιο νωρίς, που στον υποθυρεοειδισμό το πιο σημαντικό είναι να πάρεις το χάπι ή όταν είσαι έγκυος να αλλάξεις το χάπι. Στον Μιχαήλ πήρα 30 κιλά. Μου πήρε άλλα δύο χρόνια για να φτάσω 65 κιλά».

Πηγή: yupiii.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News