default-image

Δίπλα στα θύματα του σεισμού στο Μεξικό η Σάλμα Χάγιεκ

Life
Δίπλα στα θύματα του σεισμού στο Μεξικό η Σάλμα Χάγιεκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την περασμένη Τρίτη, η Πόλη του Μεξικό επλήγη από σεισμό 7,1 Ρίχτερ με δεκάδες θύματα.

Την επόμενη μέρα, η 51χρονη ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ απηύθυνε με βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram έκκληση στους θαυμαστές της να κάνουν δωρεές μέσω Crowdrise και υποσχέθηκε να διαθέσει το ποσό των 100.000 ευρώ για την κάλυψη των αναγκών των πληγέντων από τον καταστροφικό σεισμό.

Η Χάγιεκ, η οποία είναι παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο, Φρανσουά Ανρί Πινό ανακάλεσε στη μνήμη της τις συνθήκες που βίωσε μετά τον ολέθριο σεισμό στο Μεξικό πριν από 30 χρόνια, σύμφωνα με το Page Six.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι επέζησε από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την πατρίδα της αφήνοντας πίσω του χιλιάδες θύματα.

«Μετά τον σεισμό του 1985 στην πόλη του Μεξικό, εγκατέλειψα το κτίριο στο οποίο ζούσα δήλωσε η Χάγιεκ. «Πολλοί φίλοι πέθαναν, συμπεριλαμβανομένου ενός θείου μου με τον οποίο είχαμε πολύ στενή σχέση».

Στη συνέχεια έκανε έκκληση για συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας για τις οικογένειες που ζουν τον εφιάλτη τώρα στο Μεξικό.

«Έχω ζήσει μετά από καταστροφή αυτού του μεγέθους και είναι τρομακτικό ... Σας θερμοπαρακαλώ ... δείξτε τη συμπόνια σας, βοηθείστε. Οτιδήποτε μπορείτε να δώσετε θα κάνει μεγάλη διαφορά» , ανέφερε.

Έως το πρωί της Πέμπτης η Χάγιεκ συγκέντρωσε πάνω από 238.000 δολ. από δωρεές 2.700 ανθρώπων που έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια.

Συγκλονιστικές εικόνες και βίντεο από την καταστροφή αποκαλύπτουν την έκταση των ζημιών από τον βίαιο σεισμό με τα κτίρια να καταρρέουν και χιλιάδες ανθρώπους να πλημμυρίζουν τους δρόμους φεύγοντας από τα σπίτια τους.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News