default-image

Ένας χλιδάτος γάμος με παρόντες τον Σάκη & την αγαπημένη του

Life
Ένας χλιδάτος γάμος με παρόντες τον Σάκη & την αγαπημένη του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις ευτυχισμένες στιγμές του διάσημου ζευγαριού Ατζούν Ιλιτζαλί (Τούρκου παρουσιαστή του Survivor) και της αγαπημένης του Σεϊμά, μοιράστηκαν τη δεύτερη ημέρα του πάρτι του γάμου τους, ο δημοφιλής παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης με την αγαπημένη του σύντροφο Χριστίνα Μπόμπα.

Όσοι μάλιστα παρεβρέθηκαν στο μεγάλο πάρτι της δεύτερης ημέρας του γάμου του διάσημου ζευγαριού, που εορτάστηκε στο Σεν Τροπέ, έζησαν στιγμές απόλυτης χλιδές.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τον ιστότοπο protothema.gr, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τη Δευτέρα το βράδυ σε στενό οικογενειακό κύκλο και επανέλαβε χθες συμβολικά την τελετή σε μία δεξίωση όπου ήταν καλεσμένοι περίπου 250 συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι.

Ακολούθησε ένα πάρτι, στο οποίο οι νιόπαντροι δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να διασκεδάζουν. Στις ευτυχισμένες αυτές στιγμές του διάσημου ζευγαριού από την Τουρκία, παρόντες ήταν και ο Σάκης Τανιμανίδης με τη σύντροφό του Χριστίνα Μπόμπα.

Η νύφη κέρδισε τις εντυπώσεις με το υπέροχο νυφικό αλλά και το φόρεμα που επέλεξε για το πάρτι, ενώ κέρδισε τους πάντες με το μπρίο της, φροντίζοντας να κάνει σόου χορεύοντας και τραγουδώντας.

She makes me smile every day...and night! ?? #seymacun #weddingnight #sainttropez

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

So happy to be here in #sainttropez celebrating the love of our friends??So happy also to wear this amazing dress made by talented @vassia_kostara ???? #seymacun

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις

We wish you a happy life together @acunilicali and @seymasubasi! ????Amazing wedding-night.. @chrismpo #seymacun #weddingnight #sainttropez #behappy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News