default-image

Αποκαλυπτική Τζένιφερ Άνιστον μιλά για την Ελλάδα (photos)

Life
Αποκαλυπτική Τζένιφερ Άνιστον μιλά για την Ελλάδα (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τζένιφερ Ανιστον ποζάρει για τον φακό του Mariano Vivanco και για χάρη του περιοδικού Harper's Bazaar με τις φωτογραφίες να δείχνουν πως στα 48 της παραμένει πανέμορφη.

Η φωτογραφία της με το κατακόκκινο φόρεμα δια χειρός Πέτερ Ντούντας στο γαλάζιο φόντο, αμέσως μαγνητίζει τα βλέμματα.

Η σταρ του Χόλιγουντ μίλησε στη Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό, Ειμι Σεντάρις, με τη συνέντευξη να μονοπωλούν τα γυναικεία θέματα. Σε αυτή μάθαμε πως η Τζένιφερ Ανιστον δεν μπορεί να περιμένει καθόλου να στεγνώσουν τα νύχια της και πως της αρέσει πολύ το μαύρισμα.

«Ως Ελληνίδα αγαπώ το μαύρισμα, αλλά βρίσκομαι σε φάση που έχω σταματήσει την ηλιοθεραπεία. Και μου λείπει. Μου έφερε πολλή ευτυχία όταν το έκανα και είχα την  βιταμίνη D, αλλά έχω στραφεί πλέον στο καλό μαύρισμα μέσω της πρακτικής του ψεκασμού», λέει χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει ένας από τους λόγους που προτιμά σπρέι ψεκασμού είναι επειδή μισεί τα προϊόντα προστασίας: «Έχω πειραματιστεί με αυτά που δεν σε κάνουν να μοιάζεις σαν να έχεις κάνει μακιγιάζ Kabuki ή σαν ένα πτώμα. Καταλαβαίνω ότι σώζουμε το δέρμα μας, αλλά πρέπει να το καταλάβουν. Ποιος θέλει να είναι στον ήλιο και να μην φαίνεται χαριτωμένος;»

Grecian Goddess !?One of the most #BeautifulDresses I have ever shot!? ?? ??!? Thank you @peter_dundas ? Jen wears @dundasworld

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIANO VIVANCO ?? (@marianovivanco) στις

Loved ??working with #Iconic ??#jenniferaniston for @harpersbazaarus ????!? Jen wears @balmain

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIANO VIVANCO ?? (@marianovivanco) στις

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News