default-image

Αυτοί είναι οι νονοί του γιου του Σάκη Ρουβά (photo)

Life
Αυτοί είναι οι νονοί του γιου του Σάκη Ρουβά (photo)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη αυτές τις μέρες απολαμβάνουν τις διακοπές τους μαζί με την οικογένειά τους. Το λαμπερό ζευγάρι και τα 4 παιδιά του περνά το καλοκαίρι κάνοντας μπάνια και βόλτες με το φουσκωτό και εξερευνώντας την φύση στα πανέμορφα μέρη της Ελλάδας. Μετά τον γάμο που έγινε μια μεγάλη οικογενειακή γιορτή, αλλά και την ολοκλήρωση των επαγγελματικών υποχρεώσεων του κορυφαίου Έλληνα σταρ ξεκίνησαν τις εξορμήσεις τους.

Χρειάζονται άλλωστε να είναι ξεκούραστοι καθώς θα επιστρέψουν στην γεμάτη καθημερινότητά τους από τη νέα σεζόν. Ο Σάκης Ρουβάς έχει τα τηλεοπτικά του ξεκινήματα ενώ την ίδια ώρα και η Κάτια Ζυγούλη βρίσκεται σε φάση που έχει δεχτεί πολλές τηλεοπτικές προτάσεις από διαφορετικά κανάλια και αξιολογεί εαν θα ενδώσει.

Επίσης, η οικογένεια ετοιμάζεται για ακόμα μία μεγάλη στιγμή. Τη βάφτιση του Απόλλωνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, θα γίνει σε στενό κύκλο και για αυτό δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρεις.Ο Βενιαμίν της οικογένειας Ρουβά θα πάρει και επίσημα το όνομά του, ?όπως διαβάζουμε στην Real Life, ?στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτώβρη. Νονοί θα είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του Μελίσσα.

Το μυστήριο, καθώς και το πάρτι που θα ακολουθήσει, ενδέχεται να γίνουν σε ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι όπου έγινε και η βάφτιση της Αριάδνης. Εκεί όπου παραθερίζουν αυτές τις μέρες ο Σάκης, η Κάτια και τα παιδιά. Βέβαια, οι λεπτομέρειες φαίνεται πως δεν έχουν αποφασιστεί ακόμα και με δεδομένο το ότι θα είναι μια κλειστή τελετή, μάλλον θα προκύψει η απόφαση λίγες μέρες πριν τη βάφτιση.

Μέχρι τότε η Κάτια Ζυγούλη απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς με τα παιδιά της, ενώ ο Σάκης δείχνει για ακόμα μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News