default-image

Συγκινεί η Μενούνος: Ποτέ δεν ήμουν τόσο ενθουσιασμένη- pics

Life
Συγκινεί η Μενούνος: Ποτέ δεν ήμουν τόσο ενθουσιασμένη- pics

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρία Μενούνος έχει δύναμη και θέλει το ίδιο από όλους όσοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Θα το καταφέρει με τις συγκινητικά αληθινές αναρτήσεις της στο Instagram όπου εξομολογείται την περιπέτεια υγείας της και πώς, όχι μόνο δεν την λύγισε, αλλά την έκανε ακόμη πιο δυνατή.

"Βλέπω αυτή τη φωτογραφία δύο μέρες μετά από μια εγχείρηση στον εγκέφαλο που διήρκησε 7,5 ώρες και νιώθω ευγνωμοσύνη για τους γιατρούς και τις νοσοκόμες που με βοήθησαν. Δεν κατάλαβα πόσο πονούσα μέχρι που κατέβασα ταχύτητες. Ήταν για μένα μια επαναφορά στην πραγματικότητα" προσθέτει στην ανάρτηση της που έγινε (εύλογα) viral.

"Για αυτό και ελπίζω ότι το μήνυμα θα ακουστεί. Να ακούτε το σώμα σας και να πράττετε αναλόγως. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα κάνω με αυτή τη νέα σοφία που απέκτησα. Να βοηθήσω ανθρώπους που περνούν παρόμοιες καταστάσεις. Ποτέ δεν ήμουν τόσο ενθουσιασμένη για τη ζωή. Νιώθω τόσο ελεύθερη" τονίζει.

"Αλλά περισσότερο από όλα είμαι ευγνώμων προς το Θεό, την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους συναδέλφους μου και όλους εσάς που στείλατε τόσο αγάπη και υποστήριξη όλο αυτό τον καιρό. Και φυσικά προς τον ... Γουάινι. Οι σκύλοι θεραπείας βοηθούν τόσο πολύ. Ευτυχώς έχει αναλάβει χρέη από τότε που γνωριστήκαμε κάποια χρόνια πριν, στο καταφύγιο ζώων της West Valley" καταλήγει η Μενούνος.

"Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε νόμιζα ότι είχα πάθει μια μόλυνση στο αυτί κι έτσι πήγα στο γιατρό" είπε στη συνέντευξη της η 39χρονη στο περιοδικό People.

"Εκείνος με διαβεβαίωσε ότι δεν έχω τίποτα στα αυτιά και με ρώτησε αν αισθάνομαι κάποιες άλλες ενοχλήσεις. Η αλήθεια είναι ότι εκείνο το διάστημα οι πονοκέφαλοι είχαν γίνει πιο συχνοί, είχαν αυξηθεί οι φορές που έκανα σαρδάμ στην κάμερα και, μερικές φορές, δυσκολευόμουν να διαβάσω την οθόνη με τη σκαλέτα. Η πρώτη μου σκέψη, αφού αναλύσαμε τα συμπτώματα ήταν ότι μπορεί να είχα προσβληθεί από όγκο στον εγκέφαλο, όπως και η μητέρα μου. Ο γιατρός με παρέπεμψε να κάνω εξετάσεις μαγνητικής τομογραφίας" πρόσθεσε. Η μαγνητική αποκάλυψε ότι είχε μηνιγγίωμα το οποίο πίεζε τα νεύρα του προσώπου της.

Παραδίδοντας μαθήματα δύναμης η Μενούνος όχι μόνο δεν έκλαψε αλλά χαμογέλασε ενώ σχολιάζει "απίστευτα σουρεαλιστικό το γεγονός ότι διαγνώστηκε με όγκο, την ώρα που και η μητέρα της έδινε τη δική της μάχη".

Σε ανάρτηση της με τη μητέρα της η Μενούνος ζητάει κάτι από όλους: "Εγώ δεν ακολουθώ κάποια αγωγή, ευτυχώς, αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τη μητέρα μου. Σας παρακαλώ να τη θυμάστε στις προσευχές σας".

Πηγή: cnn.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News