default-image

Γιατί χώρισαν η Ράνια Θρασκιά και ο Ανδρέας Φωτόπουλος

Life
Γιατί χώρισαν η Ράνια Θρασκιά και ο Ανδρέας Φωτόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ράνια Θρασκιά και ο Ανδρέας Φωτόπουλος μετά από 9 χρόνια κοινής συμβίωσης και δυο παιδιά αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. διαβάστε παρακάτω…

Δημοσιογραφικά πηγαδάκια εδώ και μήνες είχαν αρχίσει να διαρρέουν πως η παρουσιάστρια περνάει μεγάλη κρίση στον γάμο της και πως είχε κάνει ήδη τις κινήσεις της για να επιστρέψει ξανά στην τηλεόραση.

Η ίδια, ανέκαθεν, κρατούσε τον γάμο της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σαν επτασφράγιστο μυστικό, είτε σε χαρές είτε σε δυσκολίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr η Ράνια κρατούσε τα προβλήματα του γάμους της για τον εαυτό της και μόνο. Δεν τα συζητούσε εύκολα με κάποιον, ήθελε να «παλέψει» μόνη της, κάτι που έκανε και σε όλη της την ζωή.

Οι λόγοι που τους χώρισαν ήταν οι έντονοι καυγάδες που τον τελευταίο καιρό είχαν φουντώσει αρκετά. Οι «βουβοί» τσακωμοί στο σπίτι, με την έγνοια να μην τους καταλάβουν τα παιδιά, οι φωνές και τα «μούτρα» ήταν αυτό που μετά από 9 χρόνια τους έκανε να δώσουν τέλος και επίσημα στην σχέση τους.

Μπορεί η κακές γλώσσες να αναφέρουν πως τρίτο πρόσωπο ήταν ο λόγος που το ζευγάρι χώρισε όμως σύμφωνα με την ίδια πηγή δε συντρέχει τέτοιος λόγος.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή την απόφαση χωρισμού την έχουν πάρει εδώ και 3 μήνες και μάλιστα η παρουσιάστρια έχει ήδη μαζέψει τα πράγματά της κι έχει μεταφερθεί σε νέο σπίτι.

Ο λόγος που θέλησαν να κρατήσουν τον χωρισμό αυτό κρυφό από τους δημοσιογράφους και τις κάμερες και δεν το δημοσιοποίησαν πιο νωρίς ήταν καθαρά για τα παιδιά τους. Τα αγαπούν, τα λατρεύουν και τα σέβονται τόσο πολύ που δεν θα ήθελαν με τίποτα να επηρεάσει κάτι την ήρεμη καθημερινότητά τους.

Η παρουσιάστρια περνάει πολύ δύσκολες στιγμές κάτι που προδίδεται κιόλας από τις αναρτήσεις της στο instagram και πως χρειάζεται χρόνο με τον εαυτό της. Έχει ανάγκη να παλέψει μόνη της με την άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βιώνει και να καταφέρει να βγει νικήτρια και πιο δυνατή.

Πηγή: youweekly.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News