default-image

Πανηγυρίζει η Κρητικιά Εύα τη νίκη στο show χορού

Κρήτη
Πανηγυρίζει η Κρητικιά Εύα τη νίκη στο show χορού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κρητικιά Εύα Σωμαρακάκη έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει αφού σάρωσε στο show "So you think you can dance" και αναδείχθηκε νικήτρια. Με την ανακοίνωση του ονόματός της το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα και η ίδια έπεσε στην αγκαλιά των υπολοίπων χορευτών με τους οποίους μοιράστηκε τρεις μήνες σκληρής προσπάθειας και αγωνίας.

Την ίδια ώρα στην Κρήτη ολόκληρη η οικογένεια της Εύας είχε συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει με αγωνία το show και να διαπιστώσει εάν η χορεύτρια καταφέρει να πάρει την πρώτη θέση, με τον ενθουσιασμό να διαδέχεται τελικά την αγωνία με την ανακοίνωση του ονόματος της νικήτριας.

Το έπαθλο

Η νεαρή Κρητικιά εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένη για το αποτέλεσμα που δικαιώνει τους κόπους της ενώ κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ, αλλά και ένα αυτοκίνητο.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΕΥΑ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ   

Ο τελικός

Στο τελικό διαγωνίστηκαν συνολικά τέσσερις χορευτές  που χόρεψαν solo και σε ζευγάρια, με τους χορευτές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό αφού όλα κρίνονταν από την τελική τους εμφάνιση στη σκηνή.

Η Δέσποινα Λαγουδάκη και ο Παρασκευάς Θεοδοσίου κατέκτησαν την τέταρτη και τρίτη θέση αντίστοιχα, ενώ η Εύα Σωμαρακάκη και η Νεφέλη Θεοδότου ήταν οι δύο χορεύτριες που διαγωνίστηκαν για την πρώτη θέση.

Στο τέλος κλήθηκαν να χορέψουν για ακόμα μία φορά πριν ανακοινωθεί η τελική νικήτρια του «So you think you can dance».

Μαντινάδες στην Κρήτη για την Εύα

Στο neakriti.gr είχε μιλήσει ο πατέρας της Κρητικιάς Εύας Σωμαρακάκη

"Δεν την ενδιαφέρει το έπαθλο αλλά να αποκομίσει εμπειρίες," αναφέρει συγκινημένος ο πατέρας και προσθέτει ότι σκοπός της κόρης του είναι να ανοίξει μια δική της σχολή χορού. "Την στηρίζουμε όλοι οικογενειακώς και ο αδερφός της είναι συνεχώς κοντά της.Η συγκίνηση σε κάθε live πρωταγωνιστεί. Δεν μπορώ να σας πω με λόγια το τι γίνεται. Εμείς οι Κρητικοί έχουμε κάνει τη δική μας εξέδρα για να εμψυχώσουμε το παιδί μας. Κάνουμε εξέδρα με πανό και μαντινάδες και ξεσηκώνουμε και όλους τους υπολοίπους", αναφέρει ο πατέρας της Εύας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News