default-image

Τα κατάφερε η Κρητικιά Εύα, μάγεψε με το χορό της

Κρήτη
Τα κατάφερε η Κρητικιά Εύα, μάγεψε με το χορό της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα κατάφερε μαγεύοντας κριτές και κοινό η Κρητικιά Εύα Σωμαρακάκη. Η ταλαντούχα 23χρονη διαγωνίστηκε χθες στο «So You Think You Can Dance» και μπορεί πλέον να χαμογελά και να αισθάνεται υπερήφανη αφού πέρασε στον ημιτελικό και ανήκει στους 6 χορευτές που θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους έχοντας φτάσει στην τελική «ευθεία» του παιχνιδιού.

Οι χορευτές που πέρασαν στον ημιτελικό του «So you think you can dance» είναι οι: Μαριάννα Παπακωνσταντίνου, Εύα Σωμαρακάκη, Παρασκευάς Θεοδοσίου, Νεφέλη Θεοδότου, Ιάσονας Μανδηλάς, Δέσποινα Λαγουδάκη.

Από το So you think you can dance αποχώρησαν οι: Αρετή Νότη, Αλέξανδρος Πονομάροφ (Oleksander Ponomarov).

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η ΕΥΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ

Οι χορευτές διαγωνίστηκαν διεκδικώντας την ψήφο κοινού ενώ και οι κριτές «έσωσαν» διαγωνιζόμενους διασφαλίζοντας το «εισιτήριο» του ημιτελικού.

Στο neakriti.gr και τη Βάλια Μπούη μίλησε ο πατέρας της Κρητικιάς Εύας Σωμαρακάκη.

"Δεν την ενδιαφέρει το έπαθλο αλλά να αποκομίσει εμπειρίες," αναφέρει συγκινημένος ο πατέρας και προσθέτει ότι σκοπός της κόρης του είναι να ανοίξει μια δική της σχολή χορού. "Την στηρίζουμε όλοι οικογενειακώς και ο αδερφός της είναι συνεχώς κοντά της.Η συγκίνηση σε κάθε live πρωταγωνιστεί. Δεν μπορώ να σας πω με λόγια το τι γίνεται. Εμείς οι Κρητικοί έχουμε κάνει τη δική μας εξέδρα για να εμψυχώσουμε το παιδί μας. Κάνουμε εξέδρα με πανό και μαντινάδες και ξεσηκώνουμε και όλους τους υπολοίπους", αναφέρει ο πατέρας της Εύας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News