default-image

Ο Bill Fay παραγωγός του «Superman» & οι "300" στην Ελούντα;

Life
Ο Bill Fay παραγωγός του «Superman» & οι "300" στην Ελούντα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Bill Fay, ο παραγωγός του «Superman» και του «Βatman» φωτογραφίζεται, με τον Γιάννη Χορόζογλου, με θέα την Ακρόπολη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του έχουν απευθύνει πρόσκληση να βρεθεί και στην Ελούντα.

Η παρέλαση στην Ελλάδα των διάσημων και πολυεκατομμυριούχων Αμερικανών ηθοποιών και επιχειρηματιών του Hollywood συνεχίζεται και στη διάρκεια του ελληνικού καλοκαιριού του 2017.Στην χώρα μας, για πρώτη φορά στη ζωή του, βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Mr Bill Fay, ο γνωστός παραγωγός του Χόλυγουντ, φιλοξενούμενος του κ. Γιάννη Χορόζογλου, του «ανθρώπου - κλειδί» στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις.

Στις παραγωγές του Μr Bill Fay, συγκαταλέγονται ταινίες όπως ο «Superman», ο «Batman», οι «300» και το «Hangover».

Σύμφωνα με το www.mignatiou.com :

Ο κ. Γιάννης Χορόζογλου, σύμβουλος προώθησης ελληνικών εταιριών στην Αμερική  και ανταποκριτής στην Αθήνα του ομογενειακού μητροπολιτικού ραδιοφωνικού σταθμού «Cosmos Radio 91,5 FM Hellenic Public Radio» της Νέας Υόρκης, φιλοξένησε στην χώρα μας τον σημαντικό Αμερικανό παραγωγό του Χόλυγουντ, λίγες μέρες πριν παρουσιαστεί στο Λονδίνο η νέα ταινία του «Superman» την παραγωγή της οποίας υπογράφει ο Βill Fay.

Ενημερωθήκαμε πως ο Mr Bill Fay φιλοξενήθηκε μερικές μέρες σε ξενοδοχείο της  Μυκόνου και επισκέφθηκε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Ο κ. Γιάννης Χορόζογλου, ο «Βatman» των ελληνοαμερικανικών σχέσεων επέτρεψε την είσοδο στο φωτογραφικό του αρχείο στον Ανδρέα Τσιλογιάννη, τον Ηρακλειώτη δημοσιογράφο και πολιτικό αναλυτή του www.mignatiou.com, ο οποίος μόλις την περασμένη Κυριακή, πραγματοποίησε την παρθενική του παρουσία στον Cosmos Radio 91,5 ΝΥ..

Ο κ. Γιάννης Χορόζογλου, παραχώρησε στον δημοσιογράφο Ανδρέα Τσιλογιάννη, την αποκλειστικότητα της χρήσης και διαχείρισης της συγκεκριμένης φωτογραφίας, όπου όπως βλέπουμε είναι μαζί με τον Aμερικανό πασίγνωστο παραγωγό Bill Fay, έχοντας ως θέα τη νυχτερινή «μαγευτική»  Ακρόπολη.

Αν και δεν έχει ανάγκη συγχαρητηρίων, αξίζουν πραγματικά πολλά - πολλά  συγχαρητήρια στον κ. Ιωάννη Χορόζογλου για την προσπάθεια της με κάθε τρόπο προβολής της αγαπημένης του Ελλάδας στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού.Γίνεται αντιληπτό ο βαθμός δυσκολίας, όχι μόνο κάποιος να μιλήσει για την Ελλάδα σε επιφανείς Αμερικανούς εκπροσώπους της έβδομης τέχνης, αλλά και  να τους πείσει να επισκεφτούν την χώρα μας, ώστε να χαρούν το μοναδικό ελληνικό καλοκαίρι, ειδικά στην δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης που βρίσκεται η Ελλάδα.

Όλα τα παραπάνω ξεπερνιούνται, όταν ο οικοδεσπότης των διάσημων επισκεπτών  της πατρίδας μας ακούει στο όνομα Ιωάννης Χορόζογλου.Υπάρχει αλήθεια καλύτερη διαφήμιση και προβολή της Ελλάδας στον κόσμο του Hollywood, όταν επιφανείς παραγωγοί, όπως ο Bill Fay, επιλέγουν να περάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές στην χώρα μας φιλοξενούμενοι από Έλληνες φίλους τους ;

Σημειώνεται, πως την χρήση της φωτογραφίας «Bill Fay - Ιωάννη Χορόζογλου» με θέα την νυχτερινή καλοκαιρινή Ακρόπολη, o Aνδρέας Τσιλογιάννης παραχώρησε στο www.mignatiou.com και αποκλειστικά στην Κρήτη στον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη και στο neakriti.gr.

Μάλιστα, ο Ιωάννης Χορόζογλου πληροφόρησε τον Ηρακλειώτη δημοσιογράφο του www.mignatiou.com Ανδρέα Τσιλογιάννη, πως ο Μr Βill Fay, ο διάσημος παραγωγός ταινιών του Χόλυγουντ, θα πραγματοποιήσει ενδεχομένως στο επόμενο δίμηνο και δεύτερο κύκλο διακοπών στη χώρα μας, ώστε να δει νέα μέρη και τοπία.

Η πρόταση για την Κρήτη

Ο Ανδρέας Τσιλογιάννης πρότεινε στον Γιάννη Χορόζογλου να συμπεριληφθεί και η Κρήτη στα μέρη τα οποία θα επισκεφθεί ο Μr Βill Fay, με πιθανότερο προορισμό διαμονής εάν επιλεγεί η Κρήτη, η μαγευτική Ελούντα και ο Άγιος Νικόλαος. Με χαρά αναμένουμε την δεύτερη επίσκεψη του παραγωγού του Αμερικανικού κινηματογράφου Μr Βill Fay στην Ελλάδα.Μεγαλύτερη θα είναι η χαρά αν στο μέλλον, στην χώρα μας, ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια και  γυριστούν ταινίες του Χολιγουντιανού cinema, στις οποίες η παραγωγή θα έχει την αποκλειστική υπογραφή του Bill Fay, του νέου διάσημου θαυμαστή της πατρίδας μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News