default-image

Για τον Ηρακλή της η Μελίνα έγινε... Κρητικιά - videos

Κρήτη
Για τον Ηρακλή της η Μελίνα έγινε... Κρητικιά - videos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί ο γάμος του Νικομανώλη Νύκταρη που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα ,την περασμένη Τρίτη στο Ηράκλειο, να έγινε γνωστός στο πανελλήνιο για τους 13 κουμπάρους και ισάριθμους σύντεκνους του ζευγαριού που βάφτισε το αγοράκι του, αλλά και για τις διάσημες προσωπικότητες που παραβρέθηκαν, ωστόσο την παράστασή αναμφισβήτητα μεταξύ άλλων έκλεψε και η Μελίνα Ασλανίδου μια εκ των 13 πνευματικών γονέων.

Στο γλέντι που ακολούθησε μετά το μυστήριο σε γνωστό κοσμικό κέντρο, η  δημοφιλής τραγουδίστρια φορώντας στους ώμους της ένα κρητικό σαρίκι (αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι η Κρήτη είναι στην καρδιά της, "εντυπωσίασε" τους πάντες όταν πήρε το μικρόφωνο.

Με την πανέμορφη νύφη να την έχει συνεχώς στο πλάι της και περιστοιχισμένη από συγγενείς και καλεσμένους του ζευγαριού, η νονά του νεοφώτιστου Ηρακλή , τα έδωσε όλα στην πίστα,  χαρίζοντας στους παρευρισκόμενους, που ξέσπασαν σε θερμά χειροκροτήματα, μοναδικές στιγμές με την ξεχωριστή φωνή της.

Παρακολουθήστε videos που ανέβασε η Αγγέλα Σκουλά στο peraxwri.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΧΟΡΕΨΕ ΤΟΝ ΗΣΑΐΑ ΜΕ 13 ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΚΑΙ 13 ΣΥΝΤΕΚΝΟΥΣ

Ο γάμος του ποδοσφαιριστή Νικομανώλη Νύκταρη- ο οποίος παντρεύτηκε  στο Ηράκλειο την αγαπημένη του Αλεξάνδρα και η βάφτιση του παιδιού τους- ξεχώρισαν και προκάλεσαν εντύπωση.
Oι κουμπάροι ήταν όχι ένας, όχι δύο αλλά…13, όσοι και οι νονοί για τη βάφτιση του γιου του ζευγαριού, Ηρακλή.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΡΥΒΕ... 13 ΝΟΝΟΥΣ

Όταν ο Νικομανώλης και η Αλεξάνδρα χόρεψαν το χορό του Ησαΐα, τους ακολούθησαν... και όλοι οι κουμπάροι με τους καλεσμένους να θαυμάζουν την ασυνήθιστη εικόνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News