default-image

Έγκυος η Δέσποινα Ολυμπίου, ποιος είναι ο σύντροφος της

Life
Έγκυος η Δέσποινα Ολυμπίου, ποιος είναι ο σύντροφος της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πιο όμορφο μυστικό στη ζωή της Δέσποινας Ολυμπίου, «πρόδωσε» ο αγαπημένος της φίλος Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία του με την καλή του φίλη και αποκάλυψε το μεγάλο της μυστικό.

«Πες το δυνατά πως μ/ αγαπάς, πες το δυνατά πως σ/ αγαπώ Δέσποινα Ολυμπίου, μέλλουσα μητέρα» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία και όλοι πήραν το μήνυμα.

Πες το δυνατά πως μ/αγαπάς, πες το δυνατά πως σ/αγαπω @denaolympiou μου #mothertobe ????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantinos Christoforou (@konstantinoschristoforou) στις

Η Δέσποινα Ολυμπίου η οποία είναι 41 ετών, είναι πάνω από τέσσερα χρόνια ζευγάρι με τον Πάνο Δούκα ο οποίος ασχολείται με τα ναυτιλιακά και παρά το γεγονός ότι ο γάμος δεν είναι στις προτεραιότητές τους, είναι στη καλύτερη φάση τους, ερωτευμένοι κι αγαπημένοι όσο ποτέ.

"Αγαπιόμαστε, συγκατοικούμε, υπάρχει σοβαρή δέσμευση. Δεν κρυβόμουν ποτέ. Δεν ήταν στόχος για μένα ο γάμος. Αν υπάρχει αγάπη, σοβαρή δέσμευση απέναντι στον άνθρωπο, που έχεις δίπλα σου, τότε ο γάμος είναι απλά το μυστήριο κι ένα ωραίο πάρτι για τις οικογένειες", έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν. 

Μετά τη σχέση της µε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που βρέθηκε κάτω από τους προβολείς της δημοσιότητας, η Δέσποινα θέλησε να κρατήσει αποστάσεις από τα ΜΜΕ σε ό,τι αφορά τον άνθρωπο µε τον οποίο είναι ερωτευμένη.

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News