default-image

Κέιτ: Το παπούτσι της που ξεπούλησε ανα τον κόσμο pics

Life
Κέιτ: Το παπούτσι της που ξεπούλησε ανα τον κόσμο pics

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Issa μπλε φόρεμα των αρραβώνων της, που ξεπούλησε σε μια βραδιά και εκτόξευσε το brand στην κορυφή, έγινε αντιληπτό ότι η Κέιτ Μίντλετον αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση.

 Για ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ. Ο όρος «Το φαινόμενο Κέιτ» που εφευρέθηκε μόνο τυχαίος δεν είναι.

Οτιδήποτε φορά η δούκισσα του Κέιμπριτζ ξεπουλάει. Πόσο μάλλον αν είναι προσιτό στην τιμή. Ο μόνος ανταγωνισμός που έχει σαν... εμπορικό πρόσωπο είναι από τον ίδιο της τον γιο, τον πρίγκιπα Τζορτζ. Ο,τι του φοράει, επίσης ξεπουλάει, ρουχαλάκια, παπουτσάκια ακόμη και η ρόμπα που του φορά πάνω από τις πιζάμες της (την είδε όλη η υφήλιος στο τετ α τετ που είχε ο μικρός με τον Πρόεδρο Ομπάμα στο παλάτι του Κένσιγκτον, όταν ο τελευταίος είχε επισκεφθεί τους Γουίλιαμ-Κέιτ-Χάρι για δείπνο μαζί με την σύζυγό του Μισέλ).

Τελευταίο item που ξεπουλάει λόγω δούκισσας του Κέιμπριτζ είναι τα κλασικά πάνινα παπούτσια Superga (2750 Cotu Classics) τα οποία πωλούνται στην τιμή των 59 ευρώ.

 Ενα από τα κλασικότερα sneakers όλων των εποχών, επανασυστήθηκε στο γυναικείο κοινό μέσω της Κέιτ Μίντλετον που το φορά ανελλιπώς.

Τα sneakers είναι μόδα και η Κέιτ Μίντλετον δεν θα μπορούσε να μην ασπαστεί αυτή την πτυχή της.

Ετσι, στο επίσημο ταξίδι που είχε κάνει πριν μερικούς μήνες με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα παιδιά της στον Καναδά, όταν θέλησε να κάνει μια πιο... χαλαρή εμφάνιση, επέλεξε να συνδυάσει το μαύρο παντελόνι της και το χακί τζάκετ της με ένα ζευγάρι λευκά Superga.

Αυτή ήταν μόνο η αρχή αλλά ήταν αρκετή για να δει η εταιρεία τις πωλήσεις της να εκτοξεύονται. Υπεύθυνος της εταιρείας επιβεβαίωσε ότι το «φαινόμενο Κέιτ» ήταν εξαιρετικά προσοδοφόρα, καθώς οι πωλήσεις του εν λόγω μοντέλου παπουτσιού διπλασιάστηκαν (σημειώνοντας αύξηση 100%) από τη στιγμή που τα φόρεσε η δούκισσα του Κέιμπριτζ. Δεν ξεπούλησε (όπως έχει συμβεί στο παρελθόν με άλλα προσιτά κομμάτια που έχει φορέσει η Μίντλετον) για το μόνο λόγο ότι επειδή πρόκειται για ένα από τα πλέον κλασικά παπούτσια όχι μόνο της εταιρείας αλλά γενικότερα, υπάρχει σε τεράστια αποθέματα ανά τον κόσμο.

Ο Τζέισον Φέιρκλοθ, επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της GLD Group, στην οποία ανήκει η Superga επιβεβαίωσε όλα αυτά λέγοντας: «Είμαστε ενθουσιασμένο και νιώθουμε μεγάλη τιμή για το γεγονός ότι η δούκισσα του Κέιμπριτζ επέλεξε να φορέσει τα παπούτσια μας πολλές φορές. Κάθε φορά που η Κέιτ φορά Superga, καταγράφεται σημαντική αύξηση της ζήτησης τόσο στα κατά τόπους καταστήματα, όσο και στο online store».

Η Μίντλετον, μετά τον Καναδά φόρεσε τα αγαπημένα της sneakers στο Μαραθώνιο του Λονδίνου (όπου δρομείς της πέταξαν, όπως και στον Γουίλιαμ, νερό), αλλά και σε ιδιωτικές της στιγμές, καθώς ο φακός την τσάκωσε να τα φορά καθώς πήγαινε στην αδελφή της Πίπα, λίγο πριν το γάμο. Τελευταία εμφάνιση με τα αγαπημένα της Superga, αυτή τη φορά σε μαύρο χρώμα βέβαια, στη φωτογράφιση που έκανε με τον Γούιλιαμ και τα παιδιά τους για το βρετανικό GQ, στον κήπο του σπιτιού τους.

Οπως φαίνεται τα 2750 Cotu Classics κατέχουν εξέχουσα θέση στη... σπορ ντουλάπα της δούκισσας του Κέιμπριτζ, έχουν αποκτήσει... βασιλική σφραγίδα

Εκτός από τις κοινές θνητές, σύμφωνα με το newsone, το παπούτσι της Κέιτ Μίντλετον θέλησαν να φορέσουν επίσης η Αλέξα Τσανγκ, η Κάρλι Κλος, η Εμμα Γουάτσον αλλά και η πρώην του Χάρι, Κρεσίντα Μπόνας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News