default-image

Εκτός «Twilight» κινδύνεψε να μείνει ο Ρόμπερτ Πάτινσον

Life
Εκτός «Twilight» κινδύνεψε να μείνει ο Ρόμπερτ Πάτινσον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νεαρός βρυκόλακας Έντουαρντ Κάλεν του «Twilight» θα μπορούσε να εξελιχθεί σε έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα εάν ο Ρόμπερτ Πάτινσον είχε απολυθεί κατά τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας της κινηματογραφικής σειράς.

Όπως δήλωσε πρόσφατα ο 31χρονος ηθοποιός στη New York Times εξαιτίας της συμπεριφοράς του παραλίγο να «πάρει πόδι» από την ταινία.

Τα πράγματα έγιναν τόσο άσχημα που ο ατζέντης του ηθοποιού αναγκάστηκε να τον προειδοποιήσει ότι θα μείνει εκτός της ταινίας για να τον συνεφέρει και να τον βάλει στον ίσιο δρόμο.

Ο Πάτινσον δήλωσε ακόμα ότι τα χρόνια του Twilight ήταν μία «εκπληκτική πολυτέλεια». Είπε ακόμα ότι ήταν «εκπληκτική τύχη να συνεργάζομαι με αυτή την ομάδα ανθρώπων», προσθέτοντας πως «δεν έπρεπε να φιλήσω κανέναν όλον αυτόν τον καιρό».

Η πρώτη από τις ταινίες της κινηματογραφικής σειράς «Twilight» έκανε πρεμιέρα το 2008 όταν ήταν μόλις 22 χρόνων. Πριν από αυτό, έπαιξε τον Σέντρικ Ντίγκορι στο «Ο Χάρι Πότερ και το κύπελλο της φωτιάς».

«Νομίζω ότι ένα από τα καλύτερα πράγματα, για να είναι ένα κομμάτι επιτυχημένο, εάν έχεις να κάνεις πέντε ταινίες σε μία κινηματογραφική σειρά, είναι ότι θα πρέπει να δεχτείς τις ευθύνες που έχεις για να παίξεις τον ίδιο χαρακτήρα», δήλωσε ο Πάτινσον.

Ο ηθοποιός βρέθηκε πρόσφατα στις Κάννες για την προώθηση της νέας του ταινίας «Good Time».

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News