default-image

Ο Γιάννης Κουράκης πάντρεψε την όμορφη κόρη του - photos

Life
Ο Γιάννης Κουράκης πάντρεψε την όμορφη κόρη του - photos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία ξεχωριστή στιγμή για τον τέως δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη που πάντρεψε την κόρη του Βασιλική με το Νίκο Δουλγεράκη.

Στιγμές ευτυχίας για το όμορφο ζευγάρι που επισημοποίησε τη σχέση του.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του πολιτικού γάμου στην διάρκεια μία σεμνής και όμορφης τελετής που έγινε στο δημαρχείου Αρχανών Αστερουσίων με την απαστράπτουσα νύφη να ανταλλάσσει όρκους αιώνιας αγάπης, σεβασμού και εμπιστοσύνης με το εκλεκτό της καρδιάς της και γνωστό οικονομολόγο.

Σε πελάγη ευτυχίας και οι άνθρωποι που είχαν την τύχη να είναι στο πλευρό των δύο νέων τη μοναδική αυτή στιγμή της ζωής τους.

Μάρτυρες του μυστηρίου ήταν η δικηγόρος Γιάννα Καλλονάκη και ο μηχανολόγος μηχανικός Χριστόφορος Καρατζάνης.

Ο γάμος έγινε σε κλειστό κύκλο και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα ακολουθήσει και θρησκευτικός.

Να σημειωθεί ότι η Βασιλική είναι οικονομολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Οργανωτική και Οικονομική ψυχολογία και εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία ως οικονομολόγος-σύμβουλος επενδύσεων.

Ενώ ο σύζυγος της Νίκος Δουλγεράκης, είναι επίσης  οικονομολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στο Marketing  και Επικοινωνία. Εργάζεται στην εταιρεία, Ζαρός Α.Ε. ως υπεύθυνος εξαγωγών και μαρκετινγκ.

Το neakriti.gr εύχεται βίο ανθόσπαρτο στο ζευγάρι και στο Γιάννη Κουράκη σύντομα να γίνει δεύτερη φορά παππούς, αυτήν την φορά από την κόρη  του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News