default-image

«Ντύνεται» για 4η φορά νυφούλα η Αντζελίνα Τζολί;

Life
«Ντύνεται» για 4η φορά νυφούλα η Αντζελίνα Τζολί;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Νυφούλα» ετοιμάζεται να ντυθεί η διάσημη ηθοποιός του Hollywood, Αντζελίνα Τζολί και μάλιστα 8 μήνες μετά τον πολύκροτο χωρισμό της με το Μπραντ Πιτ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η διάσημη ηθοποιός ετοιμάζεται να παντρευτεί το νέο αγαπημένο της στην Καμπότζη, την πατρίδα του υιοθετημένου γιου της Μάντοξ όπου διατηρεί έπαυλη.

Και ενώ ο Μπραντ Πιτ τώρα μόλις άρχισε να στέκεται ξανά στα πόδια του η πρώην σύζυγός του δεν βλέπει την ώρα να τελειώνουν με τις διαδικασίες του διαζυγίου προκειμένου να ντυθεί ξανά νυφούλα.

Στην αρχή είχε ακουστεί σαν φήμη ωστόσο επαναλαμβάνεται με μεγαλύτερη σφοδρότητα και περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, που επικαλούνται πηγές από το φιλικό της περιβάλλον, η διάσημη σταρ είναι τρελά ερωτευμένη με Βρετανό, εκατομμυριούχο φιλάνθρωπο επιχειρηματία και έχουν ήδη κάνει λεπτομερή σχέδια για την τελετή του γάμου τους που θα γίνει στην Καμπότζη.

«Όλα δείχνουν ότι η τελετή του γάμου θα γίνει στην καινούρια της ιδιοκτησία στο Μπαταμπάνγκ» ισχυρίζονται οι πηγές.

Λένε επίσης ότι ο Μπραντ δεν συμφωνεί καθόλου με αυτές τις εξελίξεις στη ζωή της και προκειμένου να καθυστερήσει την όλη διαδικασία προβάλλει πολλές νέες απαιτήσεις όσον αφορά την κηδεμονία των παιδιών αλλά και τα οικονομικά.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η 41 ετών σταρ έχει αποφασίσει να υποχωρήσει σε όλα προκειμένου να τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News