default-image

Για πρώτη φορά ο Μπακογιάννης για την εγκυμονούσα Σία -video

Life
Για πρώτη φορά ο Μπακογιάννης για την εγκυμονούσα Σία -video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Για μερικούς μήνες το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ θα το παρουσιάζουμε…δύο! Παρακαλώ για την κατανόησή σας. Και τη δική του βέβαια, με όλα αυτά που πρέπει να ακούει καθημερινά και υποχρεωτικά!», είχε γράψει στις αρχές Μαΐου η Σία Κοσιώνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Με αυτό το λακωνικό και τρυφερό μήνυμα ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος και ότι αναμένει τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά της, τον καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, Κώστα Μπακογιάννη ο οποίος ήδη είναι πατέρας τριών παιδιών, μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη για την εγκυμοσύνη της Σίας Κοσιώνη. «Είσαι ευτυχισμένος;», τον ρώτησε η Ζήνα Κουτσελίνη. «Πολύ. Πάρα πολύ», είπε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι οφείλουμε, όλοι εμείς που εμπλεκόμαστε με τα κοινά, να προστατεύουμε και να περιφρουρούμε τις οικογένειές μας και κυρίως τα παιδάκια μας. Όσο ανοιχτοί πρέπει να είμαστε για εμάς τους ίδιους και για τη δουλειά μας, τόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε όταν εμπλέκονται άλλοι άνθρωποι που αγαπάμε, οι οποίοι δεν έχουν κανένα λόγο να πληρώνουν το κόστος των δικών μας επιλογών. Πέρα από όλα τα άλλα, τι είναι το πρώτο πράγμα που είσαι; Πατέρας. Πρέπει λοιπόν να δημιουργήσεις ένα οχυρό αγάπης για να στεγάσεις τα παιδιά σου».

Θα παντρευτούν με τη Σία Κοσιώνη; «Ό,τι και να γίνει, θα προσπαθήσουμε να γίνει αυστηρά μεταξύ μας», απάντησε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Κώστα Μπακογιάννη:

newsone

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News