default-image

Survivor: Ποιος επέστρεψε, ποια έφυγε & οι 4 υποψήφιοι vid

Life
Survivor: Ποιος επέστρεψε, ποια έφυγε & οι 4 υποψήφιοι vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεμάτο ανατροπές ήταν το πρώτο επεισόδιο του Survivor μετά το Πάσχα με τον Σάκη Τανειμανίδη να συγκαλεί έκτακτο συμβούλιο στο παιχνίδι.

Το επεισόδιο, λοιπόν, της Τρίτης του Πάσχα τα είχε όλα. Μία αποχώρηση, μία επιστροφή, επικίνδυνες πτώσεις στα αγωνίσματα και φυσικά προτεινόμενους προς αποχώρηση.

Έτσι, εκτός από την ξαφνική αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου, η οποία έφυγε από το παιχνίδι για προσωπικούς λόγους, υπήρξε και μία επιστροφή, αυτή του Μάριου Ιωαννίδη.

Ο «μαχητής» δεν έχει αναρρώσει πλήρως από το τροχαίο ατύχημα που είχε στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο, απ΄ότι φαίνεται ο ίδιος προτίμησε να επιστρέψει.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί είχαν αναφέρει πως ο Μάριος θα χρειαστεί περίπου ένα μήνα για να αναρρώσει πλήρως, αλλά ο ίδιος δεν άντεξε στο νοσοκομείο και πεθύμησε την

ομάδα του.

«Δεν είμαι 100% καλά. Αλλά στους τοίχους το νοσοκομείου που ήμουν σε ένα δωμάτιο κλειστό, ήταν πολύ χειρότερο για την ψυχή μου. Αποφάσισα να φύγω από αυτό. Τρελάθηκα πραγματικά. Οι γιατροί έλεγαν ένα μήνα και, εγώ σε 15 μέρες νιώθω καλά.

Μπορεί να μην είμαι ακόμα έτοιμος να τρέξω, αλλά δεν άντεξα, είναι και Πάσχα, δεν ήθελα να το περάσω μόνος μου. Πρώτη φορά μπορεί να κλάψω στο Survivor», είπε ο ίδιος, χαιρετώντας ξανά την ομάδα του, αλλά και τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Όσον αφορά το αγώνισμα της ασυλίας, νικητές βγήκαν οι μαχητές (10-7). Ωστόσο, ένα ατύχημα του Γιάννη Σπαλιάρα τάραξε τους υπόλοιπους παίχτες, αφού ο ίδιος έκανε λάθος και πήδηξε νωρίτερα στην πισίνα, με αποτέλεσμα να έρθει πάνω του η κατασκευή από την οποία στηριζόταν. Μάλιστα, η Λάουρα δεν έκρυψε την ανησυχία της, βάζοντας τα χέρια στο πρόσωπό της και πλησιάζοντας κοντά στο σημείο. Εν τέλει, ο Σπαλιάρας δεν έπαθε κάτι σοβαρό, αλλά η πληγή του στην πλάτη ήταν εμφανής.

Έκπληξη ήταν επίσης και οι προτεινόμενοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από την τελευταία ψηφοφορία, καθώς και αυτή της Ειρήνης Παπαδοπούλου, οι διάσημοι έπρεπε να πάνε και πάλι στο συμβούλιο του νησιού.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor αυτή την εβδομάδα είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Λάουρα Νάργες, ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Λάμπρος Χούτος.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Λάουρα Νάργες βγήκαν υποψήφιοι με 3 ψήφους ο καθένας.

Ο Γιώργος Χρανιώτης έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία και ψηφίζοντας καθαρά αγωνιστικά επέλεξε τον Κώστα Κοκκινάκη.

Ο Μπο με τη σειρά του ψήφισε τον Λάμπρο Χούτο, αναφέροντας πως ο ίδιος προβληματίστηκε πολύ για να πάρει μία απόφαση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News