default-image

Αυτή είναι η δίδυμη αδερφή της Μαίρης Συνατσάκη

Life
Αυτή είναι η δίδυμη αδερφή της Μαίρης Συνατσάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί να μην είναι ολόιδιες, ωστόσο έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά και το ίδιο ταμπεραμέντο, όπως λένε οι φίλοι τους. Ο λόγος για τη γνωστή σε όλους μας Μαίρη και τη δίδυμη αδελφή της Αλίκη, η οποία είναι τραπεζική υπάλληλος.

Η Μαίρη Συνατσάκη και η αδερφή της, βρέθηκαν χθες στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», όπου έτρεξαν μαζί με χιλιάδες κόσμου.

Μετά τον όμορφο αγώνα η Μαίρη δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο όπου δίνει ένα τρυφερό φιλί στην αδερφή της...

Σε παλαιότερη κοινή τους συνέντευξη, τα δύο κορίτσια είχαν εξομολογηθεί ότι υπάρχει καρμική σχέση ανάμεσα στα δίδυμα αδέρφια.

«Οταν δω την Αλίκη να κλαίει, κλαίω κι εγώ, ακόμη κι αν δεν ξέρω τι της συμβαίνει. Μέχρι και στο τηλέφωνο, στο πρώτο κόμπιασμα που θα ακούσω από εκείνη, θα με πιάσουν τα κλάματα», δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη.

Με την αδερφή της να συμπληρώνει: «Δεν θα ξεχάσω, στο εξοχικό μας στη Σαρωνίδα, όταν πέθανε η Λαίδη Νταϊάνα, ενώ δεν με ένοιαζε, η Μαίρη έκλαιγε με μαύρο δάκρυ και ταυτόχρονα κι εγώ. Της έλεγα, λοιπόν, "Σταμάτα. Γιατί να το περνάμε και οι δύο μαζί;"».

Οσο για το πώς τις μεγάλωσαν οι γονείς τους, τα κορίτσια έχουν πει:

Μ. Σ.: Απαγορευόταν να φοράμε τα ίδια ρούχα! Έγιναν γονείς στα 26 τους και μέχρι τελευταία στιγμή δεν ήξεραν ότι περίμεναν δίδυμα. Το έμαθαν επτά ημέρες πριν γεννηθούμε. Η μαμά είχε τεράστια κοιλιά, ενώ πριν από 28 χρόνια δεν ήταν εξελιγμένα τα υπερηχογραφήματα. Την πείραζαν λέγοντάς της: «Θα μου κρατήσεις και μένα ένα κανελί με βούλες;».

Α. Σ.: Συντονιζόταν οι καρδιές μας και ο γιατρός άκουγε μόνο δύο: τη δική μας και της μητέρας μας. Επτά ημέρες πριν γεννηθούμε άκουσε τελικά τις καρδιές μας και έπιασε τρία πόδια. Την έστειλε για ακτινογραφία. Και έτσι είδαν ότι ήμαστε δύο.

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News