default-image

Survivor: Οι πρώτες εικόνες από το τροχαίο (video)

Life
Survivor: Οι πρώτες εικόνες από το τροχαίο (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο «φως» της δημοσιότητας δόθηκαν οι εικόνες από το τροχαίο στον Άγιο Δομίνικο, μεταξύ του βαν που μετέφερε παίκτες της ομάδας των «Μαχητών» του επιτυχημένου reality παιχνιδιού και ενός άλλου οχήματος.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε ο Alpha και η εκπομπή Happy Day φαίνεται το τρακαρισμένο βαν μετά το τροχαίο που οδήγησε στην αναγκαστική αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά από το Survivor μετά τον τραυματισμό της.

Ο συμπαίκτης της Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης παρά τον τραυματισμό του και το γεγονός πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός για πάνω από 1 μήνα παραμένει στον Άγιο Δομίνικο και θα συνεχίσει στο Survivor.

Πως έγινε το τροχαίο;

Το τροχαίο, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ, έγινε όταν ένα αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύγκρουση με άλλο όχημα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το βαν που μετέφερε τους παίκτες της ομάδας των μαχητών.

Η ισορροπία πλέον αλλάζει για τις δύο ομάδες, καθώς αναμένονται μετακινήσεις από την ομάδα των διασήμων σε αυτή των μαχητών. Αυτό θα αλλάξει τα δεδομένα στο παιχνίδι, δεδομένου ότι είχαν ήδη σχηματιστεί παρέες και στις δύο ομάδες. Μια ακόμα ανατροπή που έρχεται να αλλάξει τα όσα θεωρούνταν δεδομένα πριν μάλιστα την τελική ένωση διασήμων και μαχητών.

Πηγή: newsit.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News