default-image

Ο κύριος της κυρίας Amal "κατάντησε" ο George Clooney

Life
Ο κύριος της κυρίας Amal "κατάντησε" ο George Clooney

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα δημοσίευμα του Independent που αφορά στους Clooneys, που αυτή την περίοδο περιμένουν τα δίδυμα τους, δίχασε αυτές τις μέρες την κοινή γνώμη, προκαλώντας πολλά σχόλια στα social media.

Η είδηση έχει να κάνει με την πρόσφατη επίσκεψη του George Clooney σε οίκο ευγηρίας όπου έκανε έκπληξη σε μια 87χρονη φαν του, εκπληρώνοτας την μεγάλη επιθυμία της να τον συναντήσει από κοντά. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Αυτό που έκανε τεράστια αίσθηση είναι το γεγονός ότι σε όλο το δημοσίευμα ο χολιγουντιανός σταρ αναφέρεται ως ο σύζυγος της δικηγόρου ανθρώπινων δικαιωμάτων Amal Clooney (για τη δράση της οποίας κάνει μεγάλη αναφορά), ενώ στο τέλος, το δημοσίευμα αναφέρει ότι «ο George Clooney εκτός από την φιλανθρωπική δράση του, έχει εμφανιστεί και σε διάφορες ταινίες».

Οι γνώμες για το συγκεκριμένο άρθρο ποικίλουν. Κάποιοι χάρηκαν, που επιτέλους ένας άνδρας επισκιάζεται από τη γυναίκα του (κάτι που συνήθως συμβαίνει στις γυναίκες), ωστόσο κάποιοι άλλοι αναζητούν το βαθύτερο νόημα πίσω από αυτό το δημοσίευμα. Αν υπάρχει. Mέχρι να διευκρινιστεί αυτό, το άρθρο έχει ήδη γίνει viral με πάνω από 18.000 likes, 1.530 κοινοποιήσεις, και εκατοντάδες σχόλια.

Πηγή: mustonline.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News