default-image

Λατρεύουν τη δημοσιογραφία αλλά με...τι θα την άλλαζαν -vid

Life
Λατρεύουν τη δημοσιογραφία αλλά με...τι θα την άλλαζαν -vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εισβάλλουν καθημερινά τα απογεύματα στα σπίτια των τηλεθεατών της ΚΡΗΤΗ TV ενημερώνοντας τους με την δική τους δημοσιογραφική σφραγίδα για όλα όσα συμβαίνει στον τόπο μας, στη χώρα και στον κόσμο γενικότερα.

Αποτελούν τηλεοπτικό δίδυμο στην ενημέρωση την τελευταία τηλεοπτική σαιζόν και έχουν καταφέρει να κερδίσουν το στοίχημα και συνάμα την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των Κρητικών και όλων όσοι παρακολουθούν καθημερινά την εκπομπή "ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ" της ΚΡΗΤΗ TV.

Ο λόγος για το Μάνο Δασκαλάκη και τη Νικολέτα Σφακιανάκη που ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή Ανδριανή της ΚΡΗΤΗ TV και άνοιξαν την καρδιά τους στην Ανδριανή Αγγελιδάκη με την ειλικρίνεια αλλά και το χιούμορ να αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά ότι αποτελεί το δυνατό χαρτί τους.

Το δίδυμο αντάλλαξε δώρα με συμβολικό νόημα για τον καθένα ενώ ξεχωριστή ήταν η στιγμή όταν ρωτήθηκαν για ποιο λόγο θα εγκατέλειπαν τη δημοσιογραφία.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, γνωστός λάτρης των αιθέρων και δη των αεροσκαφών, ο οποίος λατρεύει όχι τον  προορισμό αλλά το ταξίδι,  ανέφερε ότι το κρυφό του όνειρο για μια ζωή είναι να γίνει πιλότος

Ενώ "είδηση" βγήκε από την κυρία της παρέας (άλλοτε πολιτική συντάκτρια στο δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV ). Η Νικολέτα Σφακιανάκη αποκάλυψε την μεγάλη της αγάπη για την πολιτική.

Παρακολουθήστε την απολαυστική συνέντευξη του ενημερωτικού διδύμου μέσα από μια ξεχωριστή τηλεοπτική παρουσία του, στην εκπομπή Ανδριανή.

Επιμέλεια Βάλια Μπούη   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News