default-image

Δύσκολες ώρες για τον Τομ Κρουζ

Life
Δύσκολες ώρες για τον Τομ Κρουζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολες ώρες για τον Τομ Κρουζ ο οποίος έχασε τη μητέρα του. Η Mary Lee South ήταν 80 ετών και πέθανε γαλήνια στον ύπνο της την περασμένη εβδομάδα μετά από δύσκολη μάχη που έδωσε με μακροχρόνια ασθένεια.

H πρώην δασκάλα ειδικής αγωγής ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την καριέρα του Τομ Κρουζ και ο ίδιος συχνά μιλούσε για το πόσο τον έχει εμπνεύσει και τον είχε βοηθήσει να κυνηγήσει το όνειρό του.Η ίδια ήταν λάτρης του θεάτρου και τον είχε προτρέψει να ξεκινήσει την υποκριτική συμμετέχοντας σε θεατρικές παραγωγές του Λυκείου όπου φοιτούσε.

Σύμφωνα με το People, η κηδεία της έγινε παρουσία το Σαββατοκύριακο στην εκκλησία της Σαηεντολογίας και εκεί βρέθηκαν ο γιος της Tom Cruise με τις τρεις αδελφές του: Lee Ann DeVette, Cass Mapother και Marian Henry που ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Πριν λίγα χρόνια η Mary Lee South είχε απασχολήσει τα media καθώς είχε εξαφανιστεί.

Για κάποιο διάστημα έζησε με τον Κρουζ στην έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς, μέχρι να μετακομίσει στο Belmont Village, που φιλοξενεί ηλικιωμένα άτομα, και βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της Σαηεντολογίας.

Ωστόσο, το 2015, για τέσσερις περίπου μήνες είχε εξαφανιστεί πανικοβάλοντας τα αγαπημένα της πρόσωπα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News