default-image

Η τελεοπτική επιστροφή της Ρ.Τζίμα και η νέα ζωή Σακελλαρίδη

Life
Η τελεοπτική επιστροφή της Ρ.Τζίμα και η νέα ζωή Σακελλαρίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο ταξίδι της Ράνιας έχει ήδη κλειστεί από τις αρχές Δεκέμβρη και έχει ως προορισμό το κανάλι της Κάντζας. Αρκετούς μήνες πριν είχε προηγηθεί μία πρώτη συζήτηση με τον ALPHA, η οποία την εποχή εκείνη δεν ευοδώθηκε λόγω του ότι η πολιτική συντάκτρια του MEGA διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, την οποία φύλαγε αρχικά ως επτασφράγιστο μυστικό.

Η απάντησή της, «ξέρετε, είμαι έγκυος και δεν θα μπορέσω για την ώρα να αναλάβω ένα τόσο σημαντικό πόστο», εκτιμάται ωστόσο υπέρ το δέον ειλικρινής, με αποτέλεσμα η πόρτα αυτή να παραμείνει ανοιχτή για την όμορφη δημοσιογράφο. Ο Βασίλης Παπαδρόσος, ο διευθυντής Ειδήσεων του ALPHA, ένας άνθρωπος που ξέρει να διεκδικεί με δυναμισμό ό,τι πιστεύει πως αξίζει, την καλεί ξανά και η συμφωνία τους κλείνεται σε λιγότερο από δύο 24ωρα.

Το πρωινό της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου 2017 σύμφωνα με το protothema.gr η Ράνια περνά το κατώφλι του ALPHA χαμογελαστή, πλήρης και έτοιμη για το επόμενο μεγάλο επαγγελματικό στοίχημα ως πολιτική ρεπόρτερ του καναλιού. Η προσαρμογή είναι εύκολη, θέμα ωρών, καθώς με τους περισσότερους συναδέλφους της γνωρίζεται εδώ και χρόνια από το ελεύθερο και το πολιτικό ρεπορτάζ. Το καθημερινό της ωράριο είναι βαρύ και το πόστο της τη θέλει να βρίσκεται ανελλιπώς στο κανάλι από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Αυτό δεν την ενοχλεί.

 Από τα τέλη Νοέμβρη ήθελε, άλλωστε, σαν τρελή να βγει από το σπίτι και να μπει ξανά στον δημοσιογραφικό στίβο. «Η Ράνια όχι μόνο συμβιβάστηκε με την ιδέα ότι δεν θα είναι η κλασική μαμά που μένει στο σπίτι για να μεγαλώσει το μωρό της αλλά το ήθελε κιόλας», λέει στενή της φίλη και συνεχίζει: «Λίγους μήνες μετά τον ερχομό της κόρης της, την οποία λατρεύει, μας έπαιρνε τηλέφωνο και μας έλεγε: "Είμαι με το ένα πόδι έξω! Θέλω να δουλέψω!". Θεωρώ ότι πέραν των βιοποριστικών λόγων, η Ράνια έπρεπε να δουλέψει. Αν έμενε σπίτι, θα γινόταν κακή μάνα, κακή σύζυγος, κακή φίλη. Δεν ανήκει στις γυναίκες που ο ερχομός ενός παιδιού αλλάζει την κοσμοθεωρία τους. Το οξυγόνο της Ράνιας είναι η δουλειά της».

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Τραπεζικός υπάλληλος και σπουδαίος πατέρας

Το οξυγόνο μιας επαγγελματικής ενασχόλησης αναζητούσε το τελευταίο διάστημα και ο σύζυγός της Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος ήταν άνεργος τους τελευταίους 14 μήνες. Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος τους ΣΥΡΙΖΑ, από τον Ιανουάριο έως και τον Ιούλιο του 2015, μετά την πολυσυζητημένη παραίτησή του από το βουλευτικό του αξίωμα, τον Νοέμβριο του 2015, επιδίωξε αρχικά την εσωτερική αναζήτηση και την απομόνωση. Την εποχή εκείνη διαβάζει αμέτρητες ώρες για το διδακτορικό του, το οποίο αναμένεται να ολοκληρώσει σε ενάμιση χρόνο από σήμερα, ενώ τα βράδια του τα περνά με τη σύντροφό του Ράνια Τζίμα και κάποιους φίλους, μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού. Δεν θέλει ακόμη να δουλέψει, αλλά να πάρει τον χρόνο του. Να σκεφτεί, να ανασυνταχθεί. Κάπως έτσι, περνούν τέσσερις μήνες.

Η ανήσυχη ψυχοσύνθεσή του δεν του επιτρέπει άλλες αναβολές και πριν από σχεδόν δέκα μήνες ξεκινά να ψάχνει για δουλειά. Στέλνει βιογραφικά, κάνει συναντήσεις, αρνείται να παραδοθεί σε γνωριμίες, υπερπηδά τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές που συνεχίζουν να του βάζουν αλλοτινοί σύντροφοι και τα καταφέρνει. Πριν από έναν μήνα ο γοητευτικός Γαβριήλ Σακελλαρίδης ξεκινά να εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης με μπλοκάκι στο Τμήμα Ερευνών τράπεζας, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο μιας φυσιολογικής ζωής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News