default-image

Ελένη Βιτάλη: Αυτός είναι ο άντρας που στέκεται στο πλευρό της!

Life
Ελένη Βιτάλη: Αυτός είναι ο άντρας που στέκεται στο πλευρό της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρήκε τον έρωτα μέσα στο ταξί η Ελένη Βιτάλη. Η διάσημη Ελληνίδα ερμηνεύτρια μετά το χαμό του συζύγου της Βαγγέλη Ξύδη, βρήκε και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο του αγαπημένου της Τέλη Κουτσούκου.

Ο άντρας που μπήκε στη ζωή της είναι, σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, ο οδηγός του ταξί που το τελευταίο διάστημα την μετέφερε συχνά στα επαγγελματικά ραντεβού της. 

Μάλιστα, αν και η Ελένη Βιτάλη έχει επιλέξει να κρατά διακριτική στάση στα προσωπικά της, πριν λίγο καιρό μίλησε για αυτόν τον άντρα που μπήκε στη ζωή της και την έκανε να ξαναχαμογελάσει. 

"Και να που ήρθε! Ήταν ευσεβής πόθος αυτός, ξέρεις. Να μου δώσει ένα σύντροφο για τα γεράματα. Να με πονάει, να τον πονάω... Ο Τέλης είναι πολύ στωικός. Ατόφιος άνθρωπος. Λίγο σαν τον Άντονι Κουίν, που έλεγε «αυτά που δεν μπορώ να σου πω, θα στα χορέψω». Σαγρέ άνθρωπος. Με γειώνει. Τον αγαπώ γι' αυτό που είναι και μ' αγαπάει γι' αυτό που είμαι. Είμαι ευλογημένη", είχε δηλώσει μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ελένη Βιτάλη, αποφασίζοντας να μιλήσει πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση της.

Πηγή: tlife.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News