default-image

Η Κιμ Καρντάσιαν θυμάται τη ληστεία στο Παρίσι (video)

Life
Η Κιμ Καρντάσιαν θυμάται τη ληστεία στο Παρίσι (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με δάκρυα στα μάτια, η διάσημη επιχειρηματίας Κιμ Καρντάσιαν θυμάται τη ληστεία στο Παρίσι και εξομολογείται: «Θα με πυροβολούσαν πισώπλατα, δεν υπήρχε τρόπος να ξεφύγω».

Το τρέιλερ πρόβαλε το τηλεοπτικό δίκτυο Enews, που έχει αναλάβει την παραγωγή του τηλεοπτικού ριάλιτι «Η απίστευτη οικογένεια Καρντάσιαν», στο οποίο η Κιμ Καρντάσιαν μιλάει για πρώτη φορά για την επίθεση που δέχθηκε στο Παρίσι.

Σε αυτό το τρέιλερ που δίνει μια γεύση στους τηλεθεατές τι θα παρακολουθήσουν την επόμενη σεζόν της επιτυχημένης σειράς, που θα προβληθεί τον Μάρτιο, εμφανίζεται η διάσημη επιχειρηματίας, με δάκρυα στα μάτια, να αφηγείται στους συγγενείς της την επίθεση, όταν ληστές εισέβαλαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στις αρχές Οκτωβρίου και της απέσπασαν τα κοσμήματά της, εγκαταλείποντάς της δεμένη στο μπάνιο.

Η Κιμ Καρντάσιαν λέει τι σκεφτόταν: «θα με πυροβολήσουν πισώπλατα» και προσθέτει: «δεν υπήρχε κανένας τρόπος να ξεφύγω».

«Νιώθω τόση οργή όταν τα ξανασκέφτομαι» συμπληρώνει.

Η 36χρονη παρέμεινε πολύ διακριτική μετά το περιστατικό και απέφυγε να μιλήσει δημοσίως για την επίθεση.

Η πρωταγωνίστρια των τηλεριάλιτι, που μετρά 49,4 εκατομμύρια φίλους στο Twitter και 89,8 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, έπεσε θύμα ληστείας με λεία άνω των 9 εκατομμυρίων ευρώ τη νύχτα της 2ας προς 3ης Οκτωβρίου σε ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Παρίσι, που επισκεπτόταν στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News