default-image

Μενεγάκη για Κανάκη: Άλλος παιδί δεν έκανε...- video

Life
Μενεγάκη για Κανάκη: Άλλος παιδί δεν έκανε...- video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτη φράση της παρουσιάστριας: «Δεν ήταν ο ίδιος ο Αντώνης Κανάκης. Έχουμε καταλάβει ποτέ αν κάτι του έχει φέρει μεγάλη χαρά»;

Η χθεσινή παρουσία του Αντώνη Κανάκη στο Ράδιο Αρβύλα αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμού στις περισσότερες εκπομπές, καθώς ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει τον παρουσιαστή τόσο χαρούμενο!

Η Ελένη Μενεγάκη στο ξεκίνημα της εκπομπής της μίλησε για τη χθεσινή εμφάνιση του Αντώνη Κανάκη, λέγοντας τα εξής: «Τι ήταν κι αυτό εχθές; Δεν ήταν ο ίδιος ο Αντώνης Κανάκης. Ήταν ένας άλλος Κανάκης αυτός. Ποτέ δεν πρέπει να λες μέχρι να το ζήσεις κάτι. Δεν τον έχουμε ξαναδεί τόσα χρόνια με έναν τρόπο να ανοίγει την καρδιά του -χωρίς να λέει κάτι συγκεκριμένο. Δεν είναι εσωστρεφής αλλά δεν μιλάει ποτέ για τα δικά του θέματα. Έχουμε καταλάβει ποτέ αν κάτι του έχει φέρει μεγάλη χαρά; Ε, αυτό το «δεν κρατιέμαι, δεν κρατιέμαι, μου θυμίζει την παροιμία που μου ΄λεγε η μαμά μου: «άλλος δεν έκανε παιδιά μόνο η Μαριώ τον Γιάννη»! Θέλω να σου πω κάτι Αντώνη μου… όσο περνάει ο καιρός, χειρότερα -με την καλή έννοια- θα γίνεσαι! Θα τρελαίνεσαι πιο πολύ! Γιατί σκέψου τώρα είναι ένα μωρό ακούνητο σε μια κούνια»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News