default-image

Miss Κρήτη 2016: Βγήκε η πιο όμορφη Κρητικιά (pics- video)

Life
Miss Κρήτη 2016: Βγήκε η πιο όμορφη Κρητικιά (pics- video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι η ομορφότερη Κρητικόπουλα για το 2016. Ο λόγος για την 18χρονη Ηρακλειώτισσα με καταγωγή τα Χανιά, Κατερίνα Πασαλάρη που αναδείχτηκε νικήτρια του 37ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς, κερδίζοντας τον τίτλο της Miss Κρήτη 2016.

Από νωρίς το βράδυ του Σαββάτου ο κόσμος είχε πλημμυρίσει τον κινηματογράφο Αστόρια στην καρδιά του Ηρακλείου, προκειμένου να εμψυχώσει τις διαγωνιζόμενες για τις οποίες η συγκίνηση αλλά και η αγωνία κορυφώθηκε με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Η στιγμή της ανακοίνωσης της νικήτριας καλλονής Κατερίνας Πασαλάρη, ξεσήκωσε το κοινό  με τους δικούς της ανθρώπους να παραληρούν και να ξεσπούν σε χειροκροτήματα, ενώ ανάλογη και η χαρά για τη Χαρά Μανουσάκη, Miss Κρήτη Γιανγκ 2016.

Και οι δύο εστεμμένες καλλονές μετά τη στέψη τους, ευτυχισμένες που αναδείχτηκαν νικήτριες των φετινών καλλιστείων.

Η λαμπερή βραδιά που μετέδωσε σε ζωντανή μετάδοση η ΚΡΗΤΗ TV με ένα μεγάλο επιτελείο τεχνικής υποστήριξης που παρείχε τη δυνατότητα στους απανταχού Κρητικούς να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση το φαντασμαγορικό διαγωνισμό,  ξεκίνησε  στις 10 το βράδυ, με παρουσιαστές της βραδιάς την Εύη Αδάμ και το Νίκο Αναδιώτη.

 

Ελάχιστα λεπτά μετά τη στέψη της νικήτριας Κατερίνας Πασαλάρη,  η προσωπική της σελίδα στο Facebook πλημμύρισε με συγχαρητήρια από φίλους και δικούς της ανθρώπους.

Η διαδικασία της πολύμηνης προετοιμασίας των φιναλίστ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και οι 15 πανέμορφες κοπέλες εμφανίστηκαν πανέτοιμες για τους τίτλους της Miss Κρήτη, των δύο αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Γιανγκ 2016.

Μάλιστα, για πρώτη φορά μπόρεσαν το κοινό και οι τηλεθεατές να συμμετέχουν ενεργά στο διαγωνισμό, ψηφίζοντας με την αποστολή ειδικού SMS την αγαπημένη τους φιναλίστ, με το σύνολο των ψήφων να προσμετράται ποσοστιαία στη γενική βαθμολογία της κριτικής επιτροπής.

Σε πελάγη ευτυχίας  και η 16χρονη Miss Κρητη ΓΙΑΝΓΚ 2016, Χαρά Μανουσάκη, από το Ηράκλειο.

Να σημειωθεί ότι τα Παγκρήτια Καλλιστεία αναβαθμίζονται συνεχώς και χαρακτηρίζονται ως ο πλέον κορυφαίος διαγωνισμός ομορφιάς στη χώρα μας, αποτελώντας σίγουρα το πιο κοσμικό γεγονός της Κρήτης.

Η εταιρεία παραγωγής Cretanart Productions, σεβόμενη πάντα την ιστορία του θεσμού, παρουσίασε για άλλη μια χρονιά μια παραγωγή υψηλού επιπέδου, η οποία αποτελείτο από πάνω από 170 συντελεστές, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στο κοινό, το οποίο παραβρέθηκε στην εκδήλωση, να απολαύσει από κοντά μια ζωντανή τηλεοπτική παραγωγή, ένα υπερθέαμα λάμψης και ομορφιάς.

Επιμέλεια: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News