default-image

Η σπαρακτική ομιλία της Σελένα Γκόμεζ μετά την αποτοξίνωση

Life
Η σπαρακτική ομιλία της Σελένα Γκόμεζ μετά την αποτοξίνωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξάφνιασε τους πάντες η διάσημη τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ, η οποία εμφανίστηκε στα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία και "άνοιξε" την καρδιά της σε μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της στην κατηγορία Female Pop/Rock Artist, η Γκόμεζ, καταχειροκροτήθηκε και έκανε την αίθουσα να ανατριχιάσει με όσα είπε.

Ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τη διακοπή της περιοδείας της το 2014 και την εισαγωγή της σε κλινικήγια να καταπολεμήσει την κατάθλιψηκαι τον εθισμό της σε χάπια, ως αποτέλεσμα των ψυχολογικών μεταπτώσεων που έχουν τις ρίζες τους στον Λύκο, το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί χρόνια.

Με δάκρυα στα μάτια ανέβηκε στη σκηνή η Σελένα, αποδέχτηκε το βραβείο της και μίλησε εκ βαθέων συγκινώντας τους πάντες.

«Το 2014 σε αυτή τη σκηνή ήταν η πρώτη φορά που υπήρξα αυθεντικά 100% ειλικρινής με όλους σας. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς γνωρίζετε πολλά για τη ζωή μου, είτε μου αρέσει είτε όχι. Και έπρεπε να σταματήσω. Χρειάστηκε να σταματήσω επειδή είχα τα πάντα αλλά ήμουν «κομμάτια» μέσα μου. Και  προσπάθησα να το κρύψω για να μην σας απογοητεύσω, αλλά τελικά εξάντλησα τον εαυτό μου».

«Δεν θέλω να βλέπω το σώμα σας στο Instagram, θέλω να δω τι έχετε στην καρδιά σας» είπε η ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια.

«Δεν προσπαθώ να πάρω καταξίωση μέσα από αυτό, και δεν το χρειάζομαι πια. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι από τα βάθη της καρδιάς μου, είμαι τόσο ευγνώμων που έχω την ευκαρία να μοιράζομαι καθημερινά πράγματα με τους ανθρώπους που αγαπώ».

«Και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς, τους φαν μου που είστε τόσο πιστοί και ειλικρινά δεν ξέρω τι έκανα για να το αξίζω όλο αυτό.

Αν δεν είστε καλά μέσα σας, αν είστε κομμάτια, μην μείνετε έτσι. Και ανεξάρτητα από το αν με σέβεστε ή όχι, αυτό είναι κάτι που θέλω να ξέρετε για μένα: Νοιάζομαι για τους άλλους και σας ευχαριστώ τόσο πολύ για αυτό το βραβείο. Αυτό είναι δικό σας. Σας ευχαριστώ».

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News