default-image

Πατέρας θα γίνει ο Αντώνης Κανάκης!

Life
Πατέρας θα γίνει ο Αντώνης Κανάκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ο Αντώνης Κανάκης θα γίνει πρώτη φορά πατέρας και μάλιστα σύντομα από την σύντροφό του, καθώς ουδέποτε έχουμε δει τον παρουσιαστή με την αγαπημένη του, ενώ ο ίδιος αποφεύγει κάθε αναφορά στα προσωπικά του.

«Ο Αντώνης θα γίνεις σύντομα μπαμπάς, είναι αλήθεια. Η σύντροφός του είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ο ίδιος όμως θέλει να σεβαστούμε την προσωπική του ζωή και να υπάρξει διακριτικότητα», ανέφερε στο peoplegreece.com στενός φίλος του παρουσιαστή, επιβεβαιώνοντας την ευχάριστη είδηση.

Πολλοί διερωτώνται ποια είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Αντώνη και θα φέρει στον κόσμο το παιδί του, καθώς η μόνη φορά που ο παρουσιαστής αναφέρθηκε σε εκείνη, χωρίς να την κατονομάσει, ήταν όταν παρουσίασε το βιβλίο που έγραψε για τον πατέρα του και θέλησε να την ευχαριστήσει για την στήριξη στις δύσκολες στιγμές που βίωνε.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», η αγαπημένη του «Mr. Αρβύλα» είναι μία καστανόξανθη καλλονή, 27-28 ετών, από τη Θεσσαλονίκη, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τη showbiz και έχει ιδιαίτερο όνομα. Αυτά είναι τα μοναδικά στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής.

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News