default-image

Η Όπρα Γουίνφρι πουλά και το τελευταίο της σπίτι στο Σικάγο

Life
Η Όπρα Γουίνφρι πουλά και το τελευταίο της σπίτι στο Σικάγο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποκαλούμενη βασίλισσα των talk show στην Αμερική, Όπρα Γουίνφρεϊ πουλάει και το τελευταίο περιουσιακό της στοιχείο στο Σικάγο, μία αποικιακού στυλ κατοικία στο προάστιο Έλμγουντ Παρκ της μεγαλύτερης πόλης της πολιτείας Ιλινόις.

Η κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων, σύμφωνα με την εφημερίδα «Chicago Tribune», προς το παρόν κοστολογήθηκε 400.000 δολάρια.

Το σπίτι 685 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο η μεγιστάνας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αγόρασε έναντι 298.000 δολαρίων το 2001, περιλαμβάνει δύο μπάνια, δύο τζάκια, μια τραπεζαρία και κρυφό φωτισμό.

Χτισμένο το 1941, το σπίτι πωλείται εξοπλισμένο, σύμφωνα με την αγγελία του μεσιτικού γραφείου Century 21 McMullen Real Estate.

Η μεσίτρια, Αντέλα Ρας, δήλωσε στην εφημερίδα του Σικάγο ότι η Όπρα Γουίνφρεϊ δεν έζησε ποτέ εκεί και ότι πουλά το ακίνητο επειδή πλέον δεν το χρειάζεται.

Γιατί μία από τις πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο αγόρασε τη συγκεκριμένη κατοικία θα παραμείνει ένα από τα άλυτα μυστήρια της ζωής.

Η κατοικία στο Έλμγουντ Παρκ είναι το τελευταίο περιουσιακό στοιχείο που πουλά η Γουίνφρεϊ στο Σικάγο. Έχει ήδη πουλήσει δύο μεζονέτες στο Water Tower Place τον τελευταίο χρόνο για 4.625.000 δολάρια και ένα ακίνητο στο East Lake Shore Drive στη Χρυσή Ακτή για 2.8 εκατ. δολάρια το 2012.

Η τηλεπαρουσιάστρια πήγε στο Σικάγο το 1984 για να παρουσιάσει ένα ημίωρο πρωινό talk show, που ανέβηκε από την τελευταία θέση ακροαματικότητας στην πρώτη μέσα σε λίγους μήνες.

Αυτό οδήγησε στο «The Oprah Winfrey Show», το μακροβιότερο και πιο επιτυχημένο σόου στην Αμερική. Το σόου που είχε την υψηλότερη τηλεθέαση στο είδος του στην ιστορία και προβαλλόταν από το 1986 έως το 2011 ήταν παραγωγής των Harpo Studios του Σικάγο.

Η Όπρα έχει τώρα αποσυρθεί από την παρουσίαση καθημερινών εκπομπών και ζει σε πιο ηλιόλουστες περιοχές. Αγόρασε πρόσφατα ένα 25 στρεμμάτων αγρόκτημα με άλογα στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια για 28.900.000 δολάρια και έχει επίσης μια αγροικία στη Χαβάη και ένα σπίτι στη Σάντα Μπαρμπάρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News