default-image

Τρίτο πρόσωπο η αιτία χωρισμού Λιάγκα – Σκορδά;

Life
Τρίτο πρόσωπο η αιτία χωρισμού Λιάγκα – Σκορδά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλά ακούγονται για τον πολυσυζητημένο χωρισμό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, με τα δημοσιεύματα για τρίτο πρόσωπο ολοένα να πληθαίνουν και τους δημοσιογράφους της εγχώριας showbiz να πιέζουν ολοένα περισσότερο τους φίλους του πρώην ζευγαριού.

Οι κολλητοί φίλοι του ζευγαριού πρεσάρονται πολύ από τους δημοσιογράφους για μια δήλωση.

Τόσο η Σάσα Σταμάτη όσο και ο Μπάτλερ - που βγήκε με τον Λιάγκα μια μέρα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του με την Φαίη - δεν απαντούν στα τηλέφωνα, ενώ όταν τα σηκώνουν σχεδόν τσακώνονται με τους δημοσιογράφους, καθώς τους πιέζουν για μια δήλωση για το ζευγάρι.

Και οι δυο «τρέμουν» μήπως κάνουν κανένα επικοινωνιακό λάθος και τα χαλάσουν με τη Φαίη και τον Γιώργο… Και καλά κάνουν, καθώς κάπως έτσι έκοψε «μαχαίρι» η Μενεγάκη επιστήθιο συνεργάτη της πριν από μερικά χρόνια.

Όσο για όσα ακούγονται για τρίτο πρόσωπο; Ξανθιά, μελαχρινή και πάει λέγοντας… Αυτό από μόνο του έχει προκαλέσει την οργή τόσο της Σάσας, όσο και του Μπάτλερ, μιας και τίποτε από τα παραπάνω δεν ισχύει.

Άλλωστε αφού όλοι ξέρουν για το τρίτο πρόσωπο και μάλιστα κάποιοι το γράφουν, γιατί κανείς δεν είδε ποτέ, είτε τον Λιάγκα είτε την Φαίη με κάποιον έξω;

Είναι ξεκάθαρό πως το σενάριο αυτό, περί τρίτου προσώπου είναι αποκύημα φαντασίας και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Άλλωστε αν κανείς τους έβλεπε σε βάφτιση το καλοκαίρι θα μπορούσε να καταλάβει πώς ο Λιάγκας καθόταν σκεπτικός και θλιμμένος στο τραπέζι και πως η Σκορδά, ασχολούταν συνεχώς με τα παιδιά.

Εν ολίγης και οι δυο έχουν ως πρώτη και απόλυτη προτεραιότητα τα παιδιά τους και μετά τα «θέλω» τους.

Ο βασικότερος λόγος του χωρισμού είναι άλλος. Και όλο αυτό το διάστημα δεν χώρισαν εξαιτίας κάποιου τρίτου… αλλά επειδή δεν τραβούσε άλλο. Και η αιτία ήταν η Φαίη.

Πηγή: gossip-tv

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News