default-image

Ο Κρητικός που "έκλεψε" την καρδιά της Ελεονώρας

Κρήτη
Ο Κρητικός που "έκλεψε" την καρδιά της Ελεονώρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ότι αγαπάει την Κρήτη το έχει αποδείξει με τις συναυλίες της η Ελεονώρα Ζουγανέλη, μόνο που ερωτεύεται και τους ανθρώπους της!

Η κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη είναι εδώ και έναν χρόνο μαζί με τον Κρητικό Γιάννη Αθητάκη. Γνωρίστηκαν όταν εκείνη πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Εντίθ Πιάφ» του Εθνικού Θεάτρου.

Ο γοητευτικός σύντροφός της σύμφωνα με το zarpanews.gr έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ και ως εκπρόσωπος της χώρας μας σε διεθνή διαγωνισμό είχε καταλάβει την τρίτη θέση.

«Υπάρχουν πολλοί έρωτες στη ζωή μας ή ένας και μοναδικός; Νομίζω ότι θα βρούμε αρκετούς ανθρώπους που μπορεί να μας ενθουσιάσουν, να μας θυμίσουν τον έναν και μοναδικό έρωτα, άλλα ο έρωτας, έτσι όπως τον εκφράζει ο Πλάτωνας στο "Συμπόσιο", είναι ένας: αυτό το άλλο μισό που έρχεται και κολλάει σ' εκείνη την πλευρά που σου έλειπε και σε συμπληρώνει», είχε πάει παλαιότερα ο Γιάννης Αθητάκης όταν είχε ερωτηθεί για τον έρωτα.

Ο γοητευτικός Γιάννης γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου του 1982 στο Ηράκλειο της Κρήτης, και είναι μοντέλο και ηθοποιός. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ, ενώ το 2006 κέρδισε τον τίτλο του Mr Manhunt Greece. Ο τίτλος αυτός του χάρισε προτάσεις συνεργασίας στο εξωτερικό και βέβαια του ανοίξε το δρόμο και στο εγχώριο modeling.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News