default-image

Αλβανίδα τραγουδίστρια υποδύθηκε την Βίσση στο YFSF (video)

Life
Αλβανίδα τραγουδίστρια υποδύθηκε την Βίσση στο YFSF (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν έπεσε στην αντίληψή μας το βίντεο από το αλβανικό Your Face Sounds Familiar, σταματήσαμε να κάνουμε οτιδήποτε άλλο και δώσαμε την αμέριστη προσοχή μας.

Τα ελληνικά δημοσιεύματα μιλούσαν για την εμφάνιση της Άννας Βίσση στο ριάλιτι και εννοούσαν φυσικά τη μίμηση της νεαρής τραγουδίστριας  Άνχελα Περιστέρη. Η πρώτη μας κίνηση ήταν να βρούμε από πού κρατά η σκούφια της Άνχελα, καθώς το επίθετο μας κάνει πολύ ελληνικό. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, μιας και το google translate, μας πρόδωσε στα πιο καυτά σημεία.

Αυτό που καταφέραμε πάντως να αλιεύσουμε, είναι ότι η νεαρή τραγουδίστρια έχει τη δική της καριέρα στα Τίρανα, ενώ από το 2005 συμμετέχει σε διαγωνισμούς με μεγάλη επιτυχία.

Στο δια ταύτα όμως. Βλέποντας το βίντεο της μίμησης δεν διακρίναμε καμία ομοιότητα με την Ελληνίδα σταρ. Ούτε τα Γκοτιέ, ούτε τα αξεσουάρ, ούτε το δράμα στα μάτια και τη φωνή της Άνχελα. Αντίθετα, είδαμε το "Τρένο" της Βίσση στη χαρούμενή του version, σε λαμέ με ζεμπεκιές και σαμπάνιες. Και όλα αυτά σε playback.

Πηγή: womantoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News