default-image

Έτοιμη για πέμπτο γάμο με εφοπλιστή η Έλλη Στάη

Life
Έτοιμη για πέμπτο γάμο με εφοπλιστή η Έλλη Στάη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι έτοιμη για πέμπτο γάμο με εφοπλιστή η Έλλη Στάη; Δημοσιεύματα φέρνουν την δημοσιογράφο και άνκοργούμαν έτοιμη να διαβεί της εκκλησιάς την πόρτα και να έλθει εις γάμου κοινωνίαν με τον 76χρονο εφοπλιστή Νίκο Μουνδρέα, με τον οποίο διατηρεί σχέση για ένα χρόνο περίπου.

Όπως γράφει το περιοδικό Ciao, με την ευκαιρία της πρώτης επετείου της γνωριμίας τους ο Νίκος Μουνδρέας με τη φινέτσα, τη διακριτικότητα και την αριστοκρατική συμπεριφορά που τον διακρίνει, φέρεται να εξέφρασε τα αισθήματα του στην Έλλη Στάη και να της ζήτησε να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Και ο ίδιος ο εφοπλιστής, όπως λένε οι ίδιες πηγές, αισθάνεται ότι πλέον έχει περάσει το δέον διάστημα από τη στιγμή που έχασε τη σύζυγο του, με αποτέλεσμα να πιστεύει ότι πλέον μπορεί να φτιάξει τη ζωή του ξανά.

Η αντίδραση της δημοσιογράφου ήταν η αναμενόμενη, καθώς και η ίδια τρέφει πολύ τρυφερά αισθήματα για το σύντροφο της και ο ένας χρόνος που έχουν ήδη περάσει μαζί ήταν από τους πιο ευτυχισμένους στη ζωή της.

Πληροφορίες, από το στενό περιβάλλον της δημοσιογράφου και του εφοπλιστή έκαναν λόγο για συγκατοίκηση του ζευγαριού αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «η Έλλη μένει μόνιμα στην έπαυλη της Εκάλης» προσθέτοντας στα γραφόμενα ότι η σχέση αυτή χαίρει της έγκρισης των οικογενειών, τόσο του Νίκου Μουνδρέα όσο και της Έλλης Στάη.

Όμως το protothema.gr επικοινώνησε με τη δημοσιογράφο η οποία χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα αναληθή και ξεκαθάρισε ότι δεν παντρεύεται και πως όλα αυτά τα χρόνια έχει κουραστεί να διαβάζει ανακρίβειες για την προσωπική της ζωή.

Πηγή: nooz.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News