default-image

Έγινε... Κρητικιά η Τσουμελέκα για τον Ημιμαραθώνιο!

Life
Έγινε... Κρητικιά η Τσουμελέκα για τον Ημιμαραθώνιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα είναι έτοιμα για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης και τη μεγάλη στιγμή της εκκίνησης που περιμένουν εναγωνίως εκατοντάδες δρομείς στο νησί.

Με τη φράση «Η Αθανασία Τσουμελέκα έγινε κρητικιά. Γλακά σαν τον Αφοραρδακό,μαύρισε τα νύχι τζη και δε θα μπορεί να σαλέψει την ταχινή» υποδέχτηκαν την αθλήτρια με το γνωστό πλέον χιούμορ στην κρητική διάλεκτο ,οι διοργανωτές του αγώνα.

Και η Σοφία Ρήγα που εκπροσώπησε τη Χώρα μας στο αγώνισμα του Μαραθωνίου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ριο συμμετέχει και θα τιμηθεί από την διοργάνωση, ενώ συμμετέχει σύμφωνα τουλάχιστον με τις ανακοινώσεις και η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Θάνου .

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΙ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

Περισσότεροι από 2.000 αθλητές από όλη την Ελλάδα

Αθλητές από 21 χώρες και συνολικά περισσότεροι από 2.000 αθλητές από όλη την Ελλάδα και από κάθε γωνιά της Κρήτης τιμούν με την παρουσία τους στον 2ο Ημιμαραθώνιο Κρήτης που διεξάγεται την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο Αρκαλοχώρι με διαδρομή Χουμέρι -Γαλατά-Βόνη-Θραψανό. Έναρξη αγώνων 9 το πρωί ,λήξη αγώνων 1 το μεσημέρι».

Σε ένδειξη φιλοξενίας όλες οι σημαίες των χωρών θα κοσμούν το χώρο του Εκθεσιακού.

Μάλιστα ανοιχτό είναι το κάλεσμα των διοργανωτών στους πολίτες αφού αναφέρουν «Ελάτε κι εσείς να χειροκροτήσουμε τους αθλητές και να μεταδώσουμε το πνεύμα της κρητικής φιλοξενίας.

Μετάλλια με τον πέλεκυ

Έτοιμα πάντως είναι και τα εντυπωσιακά μετάλλια για τους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας, με το έμβλημα του Αρκαλοχωρίου, τον διπλό πέλεκυ. Πίσω ο λαβύρινθος της Κνωσού.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News