default-image

Είναι τελικά η Κοτιγιάρ η πέτρα του σκανδάλου;

Life
Είναι τελικά η Κοτιγιάρ η πέτρα του σκανδάλου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη σκληρή απάντηση δίνει ο Γκιγιόμ Κανέ στις φήμες ότι η έγκυος κοπέλα του είναι η «πέτρα του σκανδάλου» πίσω από το διαζύγιο Τζολί-Πιτ.

Μπορεί η Μαριόν Κοτιγιάρ να διέψευσε ότι το φλερτ της με τον Μπραντ Πιτ στα γυρίσματα της τελευταίας τους ταινίας ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» και έκανε την Αντζελίνα Τζολί να υποβάλει αίτηση διαζυγίου, ωστόσο αυτό δεν έχει σταματήσει τα αμερικανικά και διεθνή ΜΜΕ από το να αναπαράγουν τις φήμες για υποτιθέμενο δεσμό μεταξύ των δύο συμπρωταγωνιστών.

Αυτό ίσως έκανε τον Γκιγιόμ Κανέ, σύντροφο της 40χρονης Μαριόν και πατέρα του παιδιού που περιμένει, να ξεσπάσει εναντίον των δημοσιογράφων με ανάρτησή του στο Facebook, κατηγορώντας τους ότι «αναπαράγουν συνεχώς σκ...».

Δείτε παρακάτω τη μετάφραση της ανάρτησής του στην προσωπική του σελίδα:

«Δεν συνηθίζω να σχολιάζω τις φήμες που διαδίδονται για εμάς. Δεν συνηθίζω να μιλάω για την ιδιωτική μου ζωή και  μέχρι τώρα την προστάτευα πάντα με πολλή προσοχή. Όμως η μανία των ταμπλόιντ, η ανοησία κάποιων ανθρώπων που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι, το μίσος ορισμένων χρηστών που αισθάνονται ισχυρότεροι πίσω από ένα πληκτρολόγιο, με αναγκάζουν να ομολογήσω την υπερηφάνεια μου, την αγάπη μου, το σεβασμό μου και το θαυμασμό που τρέφω για Μαριόν, η οποία αντιμετωπίζει τόσο δυνατή και έξυπνη τις ηλίθιες και αβάσιμες κατηγορίες. Νομίζω ότι υπάρχουν για όλους μας πολύ σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούμε αυτή τη στιγμή και τώρα είναι καιρός να προχωρήσουμε και να ανεβάσουμε το επίπεδο.  Αν είναι να υπάρχει πολλή δουλειά για κάποιους, θα ήθελα να είναι θετική. Και όπως είπε ο Μαριόν ελπίζω να γίνετε  καλύτεροι και να προσβλέπετε σε κάτι στη ζωή σας εκτός από το να αναμεταδίδετε  συνεχώς σκ...».

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News