default-image

Μήνυσαν τον Τζιμ Κάρεϊ για το θάνατο της Καθριόνα Γουάιτ

Life
Μήνυσαν τον Τζιμ Κάρεϊ για το θάνατο της Καθριόνα Γουάιτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήνυση εναντίον του ηθοποιού Τζιμ Κάρεϊ κατέθεσε ο σύζυγος της πρώην φίλης του, κατηγορώντας τον ότι έδωσε στην Καθριόνα Γουάιτ φάρμακα τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατό της.

Ο Κάρεϊ χαρακτήρισε, σε δήλωσή του, την αγωγή εναντίον του ως «μία φοβερή ντροπή», προσθέτοντας ότι «υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που πρέπει να σηκωθείς και να υπερασπιστείς την τιμή σου, ενάντια στο κακό που υπάρχει σ' αυτόν τον κόσμο».

Η μήνυση κατατέθηκε, σύμφωνα με το Ρόιτερ, από τον σύζυγο της Γουάιτ, Μαρκ Μπάρτον, στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες και κατηγορεί τον 54χρονο Κάρεϊ ότι «χρησιμοποιώντας τα χρήματά του και την διασημότητά του προμηθεύονταν και χορηγούσε στην Γουάιτ, παράνομα ουσίες, ιδιαίτερα εθιστικές που στη συγκεκριμένη περίπτωση επέφεραν τον θάνατο».

Ο Μπάρτον ισχυρίζεται ακόμα ότι ο διάσημος ηθοποιός παρότι γνώρισε ότι η Γουάιτ είχε κατάθλιψη και είχε αποπειραθεί και παλαιότερα να αυτοκτονήσει συνέχισε να της χορηγεί τις άκρως εθιστικές ουσίες.

Η Γουάιτ, που ήταν επαγγελματίας μακιγιέρ, βρέθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο νεκρή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, σε ηλικία 30 χρόνων. Ο θάνατός της αποδόθηκε σε αυτοκτονία, ενώ τότε η ιστοσελίδα TMZ είχε γράψει ότι η Γουάιτ και ο Κάρεϊ διατηρούσαν ερωτική σχέση, κάτι που ισχυρίζεται και πρώην σύζυγος της 30χρονης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News