default-image

Aυτή θα χωρίσει τους Τζολί - Πιτ

Life
Aυτή θα χωρίσει τους Τζολί - Πιτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γάμος της Τζολί με τον Μπραντ Πιτ τελείωσε, με την ηθοποιό να καταθέτει αίτηση διαζυγίου και να έχει βρει ήδη διάσημη δικηγόρο που θα αναλάβει την υπόθεση. Σύμφωνα με το TMZ αναφέρουν ότι εκπρόσωπος της Τζολί σε αυτή τη διαδικασία θα είναι η «δικηγόρος του Χόλιγουντ».

Πρόκειται για τον Λόρα Γουόσερ, η οποία έχει αναλάβει πολλά διαζύγια διάσημων, ανάμεσά τους και το προηγούμενο της Αντζελίνα Τζολί, με τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον.

Διάσημη πελατεία

Η 48χρονη δικηγόρος σύμφωνα με το iefimerida.gr είναι από τις αγαπημένες επιλογές των σταρ, όταν αποφασίσουν να βάλουν τέλος στον γάμο τους. Η πιο πρόσφατη υπόθεση που ανέλαβε ήταν η υπεράσπιση του Τζόνι Ντεπ, στη διαμάχη του με την Αμπερ Χερντ. Το Bloomberg την έχει αποκαλέσει ως «την απόλυτη λύση για διαζύγιο στο Χόλιγουντ».

Αμφότεροι οι γονείς της είναι δικηγόροι και ο πατέρας της, Ντένις Γουόσερ, είναι επίσης γνωστός για τις υποθέσεις διάσημων διαζυγίων που έχει αναλάβει, εκπροσωπώντας μεταξύ άλλων τον Τομ Κρουζ και τον Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Η Γουόσερ έχει δύο παιδιά και είναι διαζευμένη και η ίδια.

Χρεώνει 850 δολάρια την ώρα

Σύμφωνα με την Independent, η Γουόσερ σπάνια εκπροσωπεί πελάτες με περιουσία κάτω των 10 εκατ. δολαρίων. Αλλωστε, χρεώνει 850 δολάρια την ώρα για τις υπηρεσίες της.

Ανάμεσα σε εκείνους που τις έχουν χρειαστεί σε υπόθεση διαζυγίου είναι οι Στίβι Γουόντερ, Κιμ Καρντάσιαν και Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ενώ είχε αναλάβει και το διαζύγιο της Μέλανι Γκρίφιθ με τον Αντόνιο Μπαντέρας. Επίσης, εκπροσωπεί την Τζένιφερ Γκάρντνερ στο διαζύγιό της με τον Μπεν Αφλεκ αλλά και την Γκουέν Στέφανι, ενώ στο παρελθόν έχει εκπροσωπήσει τόσο τον Αστον Κούτσερ όσο και την Χάιντι Κλουμ μεταξύ πολλών άλλων διάσημων.  

Ειδικεύεται στα «φιλικά» διαζύγια

Η 48χρονη έχει τη φήμη της δικηγόρου που καταφέρνει να καταλήγει σε συμφωνία και να βάζει τις δύο πλευρές ενός διαζυγίου να συνεργαστούν, προκειμένου να αποφύγουν τη μεγαλύτερη «έκθεση» στον Τύπο, σύμφωνα με την Independent. Παράλληλα, προσπαθεί να βάζει τους διάσημους να διαπραγματευτούν τους όρους του διαζυγίου τους, πριν καταθέσουν την αίτηση, ώστε να περιοριστεί η κάλυψη από τα ΜΜΕ.

Επιπλέον, αρκετές φορές συμβουλεύει τους πελάτες της να περιμένουν λίγο πριν προχωρήσουν στην αίτηση διαζυγίου, κανονίζοντας να υποβάλει αρκετές τέτοιες αιτήσεις ταυτόχρονα- και από άλλους πελάτες- ώστε να... μοιραστεί το ενδιαφέρον των ΜΜΕ.

«Δεν δίνω συμβουλές για σχέσεις»

Σε συνέντευξή της στο DAME έχει πει ότι δεν θεωρεί πως είναι «θεραπεύτρια» σχέσεων.

«Λέω στους πελάτες μου ότι ένας θεραπευτής χρεώνει λιγότερα από εμένα. Οπως και ότι έχω δύο παιδιά, με διαφορετικούς άνδρες, οπότε δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να δώσω συμβουλές περί σχέσεων».

Το 2013 είχε γράψει ένα βιβλίο, για το πώς να χωρίσει κάποιος χωρίς να καταστρέψει την οικογένειά του και δίχως να χρεοκοπήσει. Δηλώνει ότι δεν θέλει να παντρευτεί ξανά, ενώ το 2013 είχε πει στην Telegraph πως το γεγονός ότι είναι δικηγόρος διαζυγίων δεν σημαίνει ότι ξέρει και το «κλειδί» για τον τέλειο γάμο.

«Ξέρω μόνο από διαζύγια. Δεν ξέρω πώς να μείνεις παντρεμένος», είχε δηλώσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News