default-image

Ο κύβος ερρίφθη – Δείτε τι θα κάνει η Μενεγάκη

Life
Ο κύβος ερρίφθη – Δείτε τι θα κάνει η Μενεγάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήνυμα ενότητας, αποφασιστικότητας και συσπείρωσης έστειλε ο Δημήτρης Κοντομηνάς μιλώντας στους παρουσιαστές, τους δημοσιογράφους της πρώτης γραμμής του καναλιού καθώς και στα διοικητικά στελέχη του ομίλου.

Το ραντεβού έγινε στο αμφιθέατρο της Κάντζας καθώς εκεί διατηρεί γραφείο ο ισχυρός άνδρας του Alpha. H συνάντηση με όλα τα μεγάλα «χαρτιά» του σταθμού ξεκίνησε στις 11.00 το πρωί και διήρκησε για περισσότερη από μία ώρα.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη, ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος έφτασε αργοπορημένος και κάθισε στη…γαλαρία του αμφιθεάτρου, η Αγγελική Νικολούλη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Χρήστος Φερεντίνος, ο Αντώνης Σροιτερ, ο Νίκος Μάνεσης, ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Δήμος Βερύκιος.

Τι θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη

Όπως όλα δείχνουν η «βασίλισσα» Ελένη που αναμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο δυνατά ονόματα του σταθμού και η οποία διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον Δημήτρη Κοντομηνά, θα συνεχίσει να λέει τη μεσημβρινή της καλησπέρα μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Μήνυμα αποφασιστικότητας και συσπείρωσης έστειλε ο Κοντομηνάς

Ο ιδιοκτήτης του Alpha εμφανίστηκε αισιόδοξος και αποφασισμένος να δώσει τη μάχη μέχρι τέλους για το κανάλι που έχει φτιάξει καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε «εγώ το πονάω».

Επεσήμανε πως στον σταθμό δε θα πέσει μαύρο παρά το γεγονός πως δεν εξασφάλισε μία από τις 4 τηλεοπτικές άδειες καθώς υπάρχουν λύσεις που έχουν δρομολογηθεί μέσα στην νόμιμη οδό.

Όπως τόνισε «λύσεις υπάρχουν αλλά δεν μπορώ να τις ανακοινώσω τη δεδομένη χρονική στιγμή». Δεν παρέλειψε να σημειώσει πως η αλλαγή είναι πρόοδος και πως ο Αlpha θα βγει πιο δυνατός και συμπλήρωσε με νόημα «ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται».

Αναφορικά με τους χειρισμούς του ομίλου κατά τη διαδικασία της δημοπρασίας ο κύριος Κοντομηνάς ανέλαβε ακέραιη την ευθύνη των στρατηγικών κινήσεων παρέχοντας πλήρη κάλυψη στους συνεργάτες του. Όπως χαρακτηριστικά είπε «ο Φουρλεμάδης δεν έχει ευθύνη, η πρωτοβουλία των κινήσεων είναι δική μου, ίσως φταίει ότι είμαι επιχειρηματίας και δε συχνάζω στα καζίνο».

Στο φουλ οι μηχανές του σταθμού - Δεν αλλάζει τίποτα στον σχεδιασμό

Όπως διαμηνύουν τα στελέχη του Alpha, θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα λανσαρίσματος του νέου προγράμματος γεγονός που στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα στη διαφημιστική αγορά.

Επίσης όλες οι προγραμματισμένες πρεμιέρες θα γίνουν κανονικά ενώ τίποτα δεν αλλάζει και στα σήριαλ που φιλοξενεί το κανάλι, τα γυρίσματα των οποίων έχουν ήδη ξεκινήσει.

πηγη:newsone.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News