default-image

Τρεις πασίγνωστοι τραγουδιστές "γεύτηκαν" πολύ Κρήτη (video)

Life
Τρεις πασίγνωστοι τραγουδιστές "γεύτηκαν" πολύ Κρήτη (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου, όμορφες στιγμές έζησαν στην Κρήτη τρεις γνωστοί τραγουδιστές του ελληνικού πενταγράμμου.

Στέλιος Διονυσίου, Χάρης Βαρθακούρης, Γρηγόρης Μπιθικώτσης που βρέθηκαν στο νησί για δύο  συναυλίες σε Καστέλι και Νεάπολη Λασιθίου, είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις ομορφιές της Κρήτης και κυρίως της φιλοξενία των κατοίκων της και τα εδέσματα του.

Χαρακτηριστικές είναι μάλιστα οι αναφορές που γίνονται στις σελίδες τους στο facebook που αποδεικνύουν ότι απόλαυσαν στο έπακρο την ολιγοήμερη παραμονή του στο νησί ενώ στο video που έχει αναρτηθεί κατά την διαδρομή στο αεροδρόμιο η θρυλική τριάδα διασκεδάζει ακούγοντας τι άλλο από Κρητική μουσική.

Συγκεκριμένα ο Χάρης Βαρθακούρης, γιος του Γιάννη Πάριου γράφει στο Facebook: "Μετά από τρεις φανταστικές μέρες και δυο υπέροχες συναυλίες, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε το νησί... Είμαστε άυπνοι, χαρά γεμάτοι, πηγαίνουμε στο αεροδρόμιο και κάτι πρέπει να κάνουμε να περάσει η ώρα...

Με την ευκαιρία, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν ώστε αυτές οι μέρες να μας μείνουν αξέχαστες κι ευχόμαστε να το επαναλάβουμε σύντομα..."

Δείτε το video

Ενώ σε άλλη ανάρτηση του ο Χάρης τονίζει

"Φτάσαμε Κρήτη, όλα καλά, μην ανησυχείτε δηλαδή... Οι άνθρωποι είπαν ότι μας ετοιμάζουν τραπέζι, αλλά για την ακρίβεια έχουν ετοιμάσει, κυριολεκτικά, ΤΕΣΣΕΡΑ τραπέζια, με φαγητά για 10 Διονυσίου (ο οποίος λείπει!).

Τι μακαρονάδα με γαμότυρο (συνδυασμός γαμοπίλαφου με ανθότυρο), αντικριστό, χοχλιούς μπουμπουριστούς, ψητά στα πήλινα, πετεινό βραστό, σαλάτες όλων των ειδών, ντολμαδάκια με ανθούς και αυτά ειναι τα ορεκτικά!!!

Ευχαριστούμε Αδάμ και Νεκταρία για την εκπληκτική φιλοξενία!!!

Καλή μας όρεξη"

Μπιθικώτσης-Βαρθακούρης,χαμογελαστοί  σε στιγμές χαλάρωσης στο νησί.

Επιμέλεια: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News