default-image

Ζήτησε να μείνει περισσότερο στην Ελούντα η Σαρλίζ Θερόν

Κρήτη
Ζήτησε να μείνει περισσότερο στην Ελούντα η Σαρλίζ Θερόν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαγεμένη από τις ομορφιές της Κρήτης και δη της κοσμοπολίτικης Ελούντας φαίνεται να είναι η διάσημη ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν προτιμώντας για τις διακοπές της το φετινό καλοκαίρι και την Κρήτη, με την φωτογραφία μάλιστα από το εσωτερικο του αεροσκάφους που την μετέφερε το βράδυ της Πέμπτης 4 Αυγούστου από την Αθήνα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, να κάνει το γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enter tv μπορεί ή ίδια να επιθυμεί να κάνει ινκόγκνιτο διακοπές, ωστόσο η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός όχι μόνο επέλεξε  την πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα της οικογένειας Κοκοτού στην Ελούντα της Κρήτης αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι ζήτησε να μεγαλώσει το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει στα Ανατολικά της Κρήτης παρά τα αρχικά της σχέδια για ολιγοήμερη παραμονή στο νησί.  

Χωρίς ιδιοτροπίες και παράλογες απαιτήσεις ( το μόνο που δεν ήθελε είναι να φωτογραφηθεί) η 40χρονη ηθοποιός έχει ενθουσιαστεί με τη χώρα μας ενώ σε κάθε τη βήμα συνοδευόταν διακριτικά από σωματοφύλακα κυρίως για την προστασία των δυο υιοθετημένων της παιδιών, Jackson και August.

Λέγεται μάλιστα πως η Σαρλίζ επέλεξε τον συγκεκριμένο προορισμό μετά από παρότρυνση στενής της φίλης που είχε περάσει αξέχαστες διακοπές στο ίδιο μέρος.

Αυτό που δεν έγινε γνωστό είναι ότι της άρεσε τόσο πολύ η Ελούντα που ζήτησε να μείνει περισσότερες μέρες από ότι είχε προγραμματίσει αρχικά ενώ διαψεύδεται κατηγορηματικά η φήμη που την ήθελε να έκανε λογαριασμό 16,000 ευρώ σε εστιατόριο του χωριού.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News