default-image

Παρηγοριά στον Χάρι βρήκε η Αθήνα Ωνάση

Life
Παρηγοριά στον Χάρι βρήκε η Αθήνα Ωνάση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί να μην είναι ζευγάρι αλλά η Αθηνά Ωνάση συναντά όλο και πιο συχνά τον πρίγκιπα Χάρι κάνοντας τις φήμες να φουντώνουν. Δημοσίευμα του περιοδικού New Idea της Αυστραλίας σύμφωνα με την iefimerida.gr υποστηρίζει ότι βρίσκει παρηγοριά στον στενό της φίλο πρίγκιπα Χάρι μετά τον χωρισμό της από τον Βραζιλιάνο πρώην σύζυγό της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Επικαλείται μάλιστα δηλώσεις «έμπιστης γυναίκας» που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας.

«Μπορεί να μην έχει έλλειψη σε γυναίκες θαυμάστριες, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να προσφέρει βοήθεια σε μια νεαρή που διατρέχει κίνδυνο. Παρέχει έναν ώμο για να κλάψει η καλή του φίλη Αθηνά Ωνάση, μετά τον τραυματικό χωρισμό της», αναφέρει το δημοσίευμα.

Και συνεχίζει: «Η Αθηνά ένιωσε να χάνεται το έδαφος κάτω απ' τα πόδια της όταν ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας της έπιασε τον επί 10 χρόνια σύζυγό της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, γνωστό ως "Ντόντα", στο κρεβάτι με μια γυναίκα που εκείνος ήξερε από τον επαγγελματικό χώρο της ιππασίας. Τώρα, η 31χρονη χρυσή κληρονόμος έχει βρει αποκούμπι στον αγαπημένο της φίλο Χάρι για υποστήριξη».  

Οπως λέει, μάλιστα, στο ίδιο περιοδικό η Jessica Hay, γνωστή για τις αποκαλύψεις της γύρω από τη βασιλική οικογένεια (είχε γράψει πρώτη για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον, με την οποία υπήρξαν συμμαθήτριες), «ο Χάρι γνωρίζει την Αθηνά εδώ και χρόνια. Είναι γνωστή στον διεθνή χώρο της ιππασίας και οι δυο τους έχουν πολλούς κοινούς φίλους», αφήνοντας υπονοούμενα για κάτι περισσότερο ανάμεσά τους από μια «τρυφερή σχέση»...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News