default-image

Ο μυστικός γάμος της Καϊλή στο Κεφαλάρι

Life
Ο μυστικός γάμος της Καϊλή στο Κεφαλάρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Εύα Καϊλή πάντρεψε τη μικρότερη αδελφή της Μανταλένα με τον σύντροφό της Στέργιο Σουγιουτζόγλου. Το μυστήριο όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Espresso, τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Πέμπτη 30 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Κεφαλάρι, ενώ το νιόπαντρο ζευγάρι ετοιμάζει -πάλι υπό άκρα μυστικότητα- το wedding party του στην Αντίπαρο για να γιορτάσει τη γαμήλια ένωσή του και με τους φίλους τους, οι οποίοι δεν παρευρέθηκαν στον γάμο του.

Εκτός από την ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, η οποία άλλαξε πρώτη τα στέφανα και τις βέρες της αδελφής της και του γαμπρού της, στη λίστα με τους κουμπάρους συμπεριλαμβάνονταν άλλα τρία πρόσωπα: ο Αλέξανδρος Κυρτσής, παιδικός φίλος του Στέργιου από το Λονδίνο, ο Γιώργος Σπηλιόπουλος -της ομώνυμης εταιρίας ποτών με έδρα την Πάτρα-, ο οποίος είναι ξάδελφος του γαμπρού, και η σύζυγός του Νταίζη Καΐρη, κόρη του επιτυχημένου shipping owner Aλέκου Καΐρη και της Κατερίνας Γουλανδρή-Καΐρη και, επομένως, ανιψιά του Μιχάλη Γουλανδρή.

Το make up και το χτένισμα της νύφης επιμελήθηκε ο Σπύρος Σαμοΐλης, γνωστός από τις συνεργασίες του με αρκετούς celebrities.

Το ζευγάρι δεν έχει αποκαλύψει ακόμη ούτε στους προσκεκλημένους του την ακριβή τοποθεσία του γαμήλιου party. «Επικοινωνήστε μαζί μας μόλις φτάσετε στο λιμάνι της Αντιπάρου και θα σας δοθούν οδηγίες» αναγράφεται στο προσκλητήριο.

Πηγή: gossip-tv.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News